مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

سرو برای :

- 1 نفر

مواد لازم :

- 100 گرم پاستا پنه کوچک
- 2 عدد پنیر گودا ورقه ای
- 100 میلی لیتر شیر
- 10 گرم کره
- 0.5 قاشق سوپخوری آردنول
- 50 گرم خامه صبحانه
- 0.5 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- 1 عدد پیازچه
- 20 گرم پنیرچدار
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه

پاستا باید با مواد تازه پخته بشه تا طعم خوشمزش بر دل و جان بشینه، پاستایی که قراره امروز درست کنید، پاستا تنوری با سس بشامل هست.

 

دستور پخت پاستا تنوری با سس بشامل

۱

مواد اولیه را بشویید. پنیر چدار را رنده کنید. پیازچه را به‌صورت حلقه‌ای ریز خرد کنید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

۲

پاستا را در قابلمه‌ای حاوی آب جوش بریزید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا پاستا کاملاً بپزد، سپس پاستا را آبکش کنید.

۳

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید. کره را در تابه آب کنید و آرد را در آن تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد، سپس شیر را به تابه اضافه کنید. پنیر چدار را اضافه کنید و سس را هم بزنید تا پنیر در آن حل شود سپس خامه و پاپریکا و نمک و فلفل به میزان دلخواه را به سس اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. پاستا آبکش شده را در ظرفی که در فر قرار میدهید بریزید و نیمه بیشتر پیازچه را روی پاستا بریزید.

۴

سس را به ظرف پاستا اضافه کنید.

۵

پنیر گودا را در یک لایه روی پاستا بچینید.

۶

ظرف را در فر قرار دهید تا پنیر روی ظرف آب شود. پاستا را با باقیمانده پیازچه تزئین کنید. نوش جان