دستور پخت پاستا تنوری با سس بشامل
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 100 گرم پاستا پنه کوچک- 2 عدد پنیر گودا ورقه ای
- 100 میلی لیتر شیر
- 10 گرم کره
- 0.5 قاشق سوپخوری آردنول
- 50 گرم خامه صبحانه
- 0.5 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- 1 عدد پیازچه
- 20 گرم پنیرچدار
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
پاستا باید با مواد تازه پخته بشه تا طعم خوشمزش بر دل و جان بشینه، پاستایی که قراره امروز درست کنید، پاستا تنوری با سس بشامل هست.
دستور پخت پاستا تنوری با سس بشامل
مواد اولیه را بشویید. پنیر چدار را رنده کنید. پیازچه را بهصورت حلقهای ریز خرد کنید. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
پاستا را در قابلمهای حاوی آب جوش بریزید و اجازه دهید روی حرارت بماند تا پاستا کاملاً بپزد، سپس پاستا را آبکش کنید.
تابهای را روی حرارت قرار دهید. کره را در تابه آب کنید و آرد را در آن تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد، سپس شیر را به تابه اضافه کنید. پنیر چدار را اضافه کنید و سس را هم بزنید تا پنیر در آن حل شود سپس خامه و پاپریکا و نمک و فلفل به میزان دلخواه را به سس اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. پاستا آبکش شده را در ظرفی که در فر قرار میدهید بریزید و نیمه بیشتر پیازچه را روی پاستا بریزید.
سس را به ظرف پاستا اضافه کنید.
پنیر گودا را در یک لایه روی پاستا بچینید.
ظرف را در فر قرار دهید تا پنیر روی ظرف آب شود. پاستا را با باقیمانده پیازچه تزئین کنید. نوش جان