دستور پخت پاستا جامبو شکم پر به همراه بیکن گوساله
مدت زمان پخت :
- 40 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 20 گرم بیکن گوشت گوساله- 20 گرم جعفری
- 20 گرم پنیر پارمسان
- 25 گرم پنیر موزارلا رنده شده
- 100 میلی لیتر شیر
- 10 گرم پنیر ریکوتا
- 10 گرم آردنول
- 15 گرم کره
- 100 گرم پنیر خامه ای
- 90 گرم پاستا جامبو شلز
- 1 به مقدار لازم نمک
پاستای صدفی پر شده با بیکن و جعفری و پنیر، وعده مناسب و زیبا برای میز مهمانی.
دستور پخت پاستا جامبو شکم پر
مواد اولیه را بشویید. جعفری را پاک کنید و خیلی ریز خرد کنید. بیکن را مربعی ریز خرد کنید. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
قابلمهای حاوی آب و نمک را روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید. پاستا را در قابلمه بریزید تا حدود ۸۰ درصد پخت آن کامل شود. سپس آن را آبکش کنید.
در کاسهای، پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، بیکن، جعفری و پنیر خامهای را روی هم بریزید.
تمام مواد درون کاسه را با هم ترکیب کنید تا کاملاً مخلوط شوند سپس درون پاستاها را با مایه پنیری پر کنید.
تابهای را روی حرارت قرار دهید. کره را در تابه آب کنید و آرد را در کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ولی تغییر رنگ ندهد. شیر را به تابه اضافه کنید. وقتی غلظت سس به غلظت ماست رسید تابه را از روی حرارت بردارید. ظرفی که قابل قرار گرفتن در فر باشد و کمی گود باشد را انتخاب کنید. سس را کف ظرف بریزید.
پاستاهای پر شده را کف طرف بچینید و در آخر، لابهلای پاستاها، پنیر موزارلا رنده شده بریزید و ظرف را در فر قرار دهید تا زمانی که پنیر طلایی شود. ظرف را از فر بیرون آورید و پاستا جامبو پر شده را در همان ظرف سرو کنید. نوش جان!