دستور پخت پاستا قرمز کنجدی
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 100 گرم پاستا ریگاته- 15 میلی لیتر روغن زیتون
- 150 گرم لبو
- 1 حبه سیر
- 0.5 قاشق چایخوری آویشن
- 0.5 قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک
- 15 گرم پنیر پارمسان
- 0.5 عدد قرص مرغ
- 50 گرم خامه صبحانه
- 0.5 قاشق سوپخوری شکر
- 0.5 قاشق سوپخوری کنجد
- 1 شاخه نعنا
- 1 به مقدار لازم نمک
یک غذای کاملاً گیاهی و پر عطر وطعم، برای شما که طرفدار غذای گیاهی و سبک هستین انتخاب خوبیه.
دستور پخت پاستا قرمز کنجدی
آماده سازی مواد اولیه: مواد اولیه را شسته، لبو را مکعبی ریز خرد کرده و سیر را با لبه چهن چاقو خرد کنید سپس آن را ریز خرد کنید. برگهای نعنا را از شاخه جدا کنید.
پخت پاستا: قابلمهای حاوی آب و نمک و ۱ قاشق چایخوری را روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید. سپس پاستا را در آب در حال جوش ریخته اجازه دهید بپزد سپس آبکش کنید اما آب پاستا را نگه دارید.
پخت لبو: در زمان پخت پاستا تابهای را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۱ قاشق روغن زیتون اضافه کنید. سیر را به روغن اضافه کنید و بهمدت ۲۰ ثانیه تفت دهید، سپس لبو و شکر و عصاره مرغ را اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید، سپس دو لیوان از آب پاستا و سرکه بالزامیک را به لبو اضافه کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بپزد تا لبوها کمی نرم شوند. زیر تابه را خاموش کنید و پنیر و خامه را اضافه کنید.
میکس پوره لبو: مخلوط لبو را در میکسر یا گوشت کوب برقی ریخته و کاملاً میکس کنید تا پوره شود.
تفت کنجد: تابهای دیگر را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس کنجد را در تابه ریخته و تابه را مدام تکان دهید تا رنگ کنجد طلایی شود اما مراقب باشید سیاه نشوند.
آماده سازی نهایی: پاستا آبکش شده را با ۱ قاشق روغن زیتون و آویشن، ۵ دقیقه تفت دهید و پوره لبو را به آن اضافه کنید. اجازه دهید ۲ دقیقه روی حرارت بماند تا پوره کاملاً با پاستا مخلوط شود. سپس در ظرف سرو ریخته و با برگهای نعنا و کنجد بو داده تزئین کنید. نوش جان!