مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

سرو برای :

- 1 نفر

مواد لازم :

- 100 گرم پاستا لینگویینی
- 15 گرم گوجه فرنگی مینیاتوری
- 0.5 عدد فلفل دلمه ای قرمز
- 1 حبه سیر
- 100 گرم کدو سبز
- 5 گرم پنیر پارمسان
- 0.5 قاشق چایخوری آویشن
- 70 گرم کلم بروکلی
- 1 عدد پیازچه
- 20 گرم لوبیا سبز
- 60 گرم هویج
- 1 عدد سس کچاپ
- 0.5 عدد قرص مرغ
- 1.5 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه

یک وعده لذیذ و مناسب برای طرفداران غذاهای گیاهی وسبک.

 

دستور پخت پاستا لینگوئینی با سبزیجات کبابی

۱. مواد اولیه را بشویید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سر و ته فلفل دلمه‌ای را ببرید و وسط آن‌را باز کنید و گوشت و قسمت سفید فلفل دلمه را جدا کنید. سپس برش های باریک رشته‌ای دهید. هویج را پوست کنده و برش باریک مستطیلی دهید. کدو سبز را با پوست مثل هویج برش دهید. سر و ته لوبیا سبز را بگیرید و به قطعات اندازه سبزیجات برش دهید.پیازچه و سیر را ریز برش دهید. ساقه‌های کلم بروکلی را برش دهید.
۲. سبزیجات را به مقداری روغن و نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در فر داغ شده قرار دهید تا کبابی شوند.
۳. پاستاها را در قابلمه‌ای حاوی آب جوش با حرارت بالا بجوشانید تا نرم شوند. سپس آبکش کنید و روی پاستا را آب سرد بگیرید تا خنک شود.
۴. تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و باقیمانده روغن زیتون را در تابه داغ کنید. سپس سیر و پیازچه و قرص مرغ خرد شده را به‌مدت یک دقیقه تفت دهید. آویشن را اضافه کنید و ۱۰ ثانیه دیگر تفت دهید.
۵. سبزیجات کبابی را در تابه ریخته و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سس کچاپ را اضافه کنید و هم بزنید.
۶. پاستای آبکش شده را به تابه اضافه کنید و ۳ دقیقه تفت دهید. سپس پاستا را در ظرف سرو ریخته و با پنیر پارمسان و گوجه گیلاسی تزئین کنید.نوش جان!