مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

سرو برای :

- 1 نفر

مواد لازم :

- 100 گرم فیله مرغ
- 50 گرم خامه صبحانه
- 50 گرم قارچ
- 5 گرم جعفری
- 1 حبه سیر
- 100 میلی لیتر شیر
- 20 میلی لیتر روغن
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
- 0.5 بسته پاستا نیمه آماده قارچ

طعم پنه با سس خامه‌ای و مرغ مزه‌دار شده همراه با عطر جعفری و سیر یک وعده غذای بسیار لذیذ برای شما خواهد بود.

 

دستور پخت پاستا پنه مرغ و قارچ

۱

مواد اولیه را بشویید. فیله مرغ را به تکه‌های ۲ سانتیمتری تقسیم کنید. سیر را پوست کنده آن را با لبه پهن چاقو له کنید و سپس ریز خرد کنید. قارچ را پوست کنده و آن را اسلایسی خرد کنید. برگ‌های جعفری را از ساقه جدا کنید.

۲

قابمه‌ای حاوی به ازای هر نفر ۲۵۰ میلی لیتر آب، به اضافه شیر را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید. سپس پاستا را در آب بریزید تا بپزد و نرم شود. سعی کنید در آخر نصف استکان به ازای هر نفر از آب پاستا را در قابلمه نگه دارید. اگر آب بیشتری باقی ماند پاستا را آبکش کنید و آب پاستا را بجوشانید تا به اندازه نصف استکان به ازای هر نفر برسد.

۳

تابه‌ای را روی حرارت بالا قرار دهید. کمی روغن در تابه داغ کنید و مرغ را به همراه نمک و فلفل در تابه به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید. در حین پخت مرغ، سیر و جوز هندی را اضافه کنید.

۴

تابه دیگری را روی حرارت بالا قرار دهید و قارچ را در تابه داغ به همراه کمی روغن به مدت ۳ دقیقه تفت دهید.

۵

پاستا را به همراه آب باقیمانده‌اش به تابه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه همه مواد را تفت دهید، سپس خامه را اضافه کنید.

۶

جعفری را اضافه کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل به پاستا بیفزایید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. پاستا را به ظرف سرو منتقل کنید و روی آن را با قسمت سبز پیازچه تزئین کنید. نوش جان!