دستور پخت پاستا پنه مرغ و قارچ
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
- 100 گرم فیله مرغ- 50 گرم خامه صبحانه
- 50 گرم قارچ
- 5 گرم جعفری
- 1 حبه سیر
- 100 میلی لیتر شیر
- 20 میلی لیتر روغن
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه
- 0.5 بسته پاستا نیمه آماده قارچ
طعم پنه با سس خامهای و مرغ مزهدار شده همراه با عطر جعفری و سیر یک وعده غذای بسیار لذیذ برای شما خواهد بود.
دستور پخت پاستا پنه مرغ و قارچ
مواد اولیه را بشویید. فیله مرغ را به تکههای ۲ سانتیمتری تقسیم کنید. سیر را پوست کنده آن را با لبه پهن چاقو له کنید و سپس ریز خرد کنید. قارچ را پوست کنده و آن را اسلایسی خرد کنید. برگهای جعفری را از ساقه جدا کنید.
قابمهای حاوی به ازای هر نفر ۲۵۰ میلی لیتر آب، به اضافه شیر را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید. سپس پاستا را در آب بریزید تا بپزد و نرم شود. سعی کنید در آخر نصف استکان به ازای هر نفر از آب پاستا را در قابلمه نگه دارید. اگر آب بیشتری باقی ماند پاستا را آبکش کنید و آب پاستا را بجوشانید تا به اندازه نصف استکان به ازای هر نفر برسد.
تابهای را روی حرارت بالا قرار دهید. کمی روغن در تابه داغ کنید و مرغ را به همراه نمک و فلفل در تابه به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید. در حین پخت مرغ، سیر و جوز هندی را اضافه کنید.
تابه دیگری را روی حرارت بالا قرار دهید و قارچ را در تابه داغ به همراه کمی روغن به مدت ۳ دقیقه تفت دهید.
پاستا را به همراه آب باقیماندهاش به تابه اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه همه مواد را تفت دهید، سپس خامه را اضافه کنید.
جعفری را اضافه کنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل به پاستا بیفزایید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. پاستا را به ظرف سرو منتقل کنید و روی آن را با قسمت سبز پیازچه تزئین کنید. نوش جان!