مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 2 نفر

مواد لازم :

- بامیه (ریز) 500 گرم
- پیاز (رنده و آب گرفته شده) 1 عدد
- تخم مرغ (همزده شده) 2 عدد
- آرد نول (الک شده) 25 گرم
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- آرد ذرت 25 گرم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن مایع به مقدار لازم

دستور پخت پته بامیه :

تهِ بامیه‌ها را جدا کنید سپس آن‌ها را به‌صورت نگینی خرد کنید

در ظرفی، بامیه، پیاز، تخم‌مرغ، آرد نول، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را بریزید سپس مقداری نمک و فلفل سیاه، به آن اضافه و کاملاً مخلوط کنید

با قاشق مقداری از مخلوط بردارید و در تابه‌ای حاوی روغن داغ از هر دو طرف سرخ کنید سپس پته‌‌ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. پس از این مدت، پته بامیه را سرو کنید.

 

نکته

بامیه دارای مقدار زیادی پروبیوتیک (باکتری مفید) است که به ساخت ویتامین B در بدن کمک میکند؛ همچنین بامیه جاذب آب است و در دفع سموم و کلسترول نقش موثری دارد .