مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 6 نفر

مواد لازم :

- برنج 1 کیلو
- فیله مرغ خرد شده نیم کیلو
- شوید خرد شده تازه 2 لیوان
- پیاز ریز شده 1 عدد
- لوبیا چشم بلبلی پخته 2 لیوان
- زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
- زعفران سائیده شده 1 قاشق چایخوری
- روغن سرخ کردنی 2 قاشق

دستور پخت پلو شوشتری با مرغ :

ابتدا برنج را خیس و سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

روغن را در تابه داغ کنید و پیاز خرد شده را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید. تکه های فیله را در پیاز بریزید و تفت دهید. سپس نمک و زردچوبه و زعفران حل شده را اضافه کنید. ۱ استکان آب جوش داخل تابه بریزید و بگذارید مواد بپزند و آب بخار شود.

حالا شوید خرد شده و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. مواد را از روی حرارت بردارید. در یک قابلمه مواد را لابه لای برنج بدهید و آن را دم کنید.

 

نکته:

می توانید از شوید خشک هم به جای شوید پخته استفاده کنید.