مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

سرو برای :

- 1 نفر

مواد لازم :

- 100 گرم پاستا فسیلی
- 150 گرم سینه مرغ
- 100 گرم خامه صبحانه
- 50 میلی لیتر شیر
- 0.25 عدد قرص مرغ
- 0.25 عدد جوز هندی
- 25 گرم پنیر پارمسان
- 70 گرم اسفناج
- 15 میلی لیتر روغن زیتون
- 1 حبه سیر
- 2 عدد گوجه خشک
- 1 به مقدار لازم نمک
- 1 به مقدار لازم فلفل سیاه

غذاهای باترکیب پاستا و پنه با توجه به طعم دلچسب و سادگی پخت بسیارپرطرفدار هستند و یکی از محبوب ترین سس های مورد استفاده برای اینگونه غذاها سس آلفردو است. پنه آلفردو با اسفناج یک غذای بسیار آسان و لذیذ است

 

دستور پخت پنه آلفردو مرغ و اسفناج

۱

در قابلمه ای حاوی آب جوش پنه را به همراه نمک پخته وسپس در آب کش ریخته و کمی روغن زیتون به آن بزنید.

۲

جوز هندی را رنده نموده، مرغ را به شکل مستطیل نازک خرد کنید، اسفناج را بصورت نوارهای کوتاه برش دهید و پنیر پارمسان را با رنده درشت رنده نمایید و سیر را ریز خرد کنید

۳

تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مابقی روغن را اضافه کنید سپس مرغ را به همراه مقداری از فلفل سیاه و نمک خوب تفت دهید تا بپزد.

۴

خامه را به تابه بیافزایید شیر را اضافه کنید تا مخلوط یکدستی به دست آورید (غلظت متوسط باشد نه آبکی باشد و نه غلیظ)

۵

سپس پنه را اضافه کنید و بعد از آن به ترتیب بقیه فلفل سیاه، جوز هندی، ۱/۴ قرص مرغ ، سیر و اسفناج را به تابه اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید. سپس نیمی از پنیر پارمسان را اضافه کنید و زیر تابه را خاموش کنید.

۶

پنه آلفردو را در ظرفی ریخته و بقیه پنیر پارمسان و گوجه خشک را روی آن قرار دهید. نوش جان!