دستور پخت کباب بختیاری
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 8 نفرمواد لازم :
فيله مرغ 400 گرمفيله گوسفند یا گوساله 400 گرم
زعفران دمکرده 2 قاشق چايخوری
پياز 1 عدد
ماست یا دوغ 8 قاشق غذاخوری
روغن 8 قاشق غذاخوری
کره و نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کباب بختیاری
فیله های مرغ و گوسفند یا گوساله را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.
پیاز را خلالی خرد کنید. سپس پیاز ، زعفران دم کرده ، ماست ، روغن ، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و ۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت به صورت یکی در میان فیله مرغ و گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش مستقیم یا در فر کباب کنید. مقداری کره را ذوب کنید و در طول کار با برس روی کباب بزنید ، همزمان مقداری گوجه یا فلفل را کباب کنید و همراه با کباب بختیاری سرو کنید.