مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

سرو برای :

- 8 نفر

مواد لازم :

فيله مرغ 400 گرم
فيله گوسفند یا گوساله 400 گرم
زعفران دمکرده 2 قاشق چايخوری
پياز 1 عدد
ماست یا دوغ 8 قاشق غذاخوری
روغن 8 قاشق غذاخوری
کره و نمك و فلفل به مقدار لازم

فیله های مرغ و گوسفند یا گوساله را به صورت درشت خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید.

پیاز را خلالی خرد کنید. سپس پیاز ، زعفران دم کرده ، ماست ، روغن ، نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و ۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

پس از استراحت به صورت یکی در میان فیله مرغ و گوشت را به سیخ بکشید و روی آتش مستقیم یا در فر کباب کنید. مقداری کره را ذوب کنید و در طول کار با برس روی کباب بزنید ، همزمان مقداری گوجه یا فلفل را کباب کنید و همراه با کباب بختیاری سرو کنید.