مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 4 نفر

مواد لازم :

* مواد لازم کباب ترکی :
- مغز ران گوساله ۵۰۰ گرم

* مواد لازم برای سس :
- روغن مایع : ۵ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
- پیاز رنده شده : ۱عدد
- آویشن : ۱/۴ قاشق چایخوری
- سیر له شده : ۳ حبه درشت

* مواد لازم برای بعد از پختن گوشت ( به دلخواه )
- پیاز ۱عدد
- فلفل دلمه ای ۱عدد
- قارچ ۲۰۰ گرم
- رب گوجه فرنگی در صورت دلخواه ۱ قاشق غذاخوری
- کره ۲ – ۳ قاشق غذا خوری مواد لازم

* برای تزئین :
- گوجه فرنگی : ۲عدد
- فلفل کبابی شیرین : ۶ – ۵ عدد
- نان پیده یا لواش یا نان پیتا چند تکه
- جعفری ریز خرد شده : ۲ دسته کوچک
- سیب زمینی سرخ شده ( دلخواه )
- خیارشور به میزان لازم

دونر کباب یک ساندویچ خوشمزه و معروف خیابانی ترکیه در کل دنیاست. کباب ترکی خانگی با گوشت قرمز، مرغ و یا بوقلمون تهیه می شود، امروز یک دستور ساده برای این ساندویچ خوشمزه را که با گوشت قرمز تهیه شده است آموزش می دهیم.

 

دستور پخت گوشت کباب ترکی :

گوشت را بعد از تمیز کردن، بشورید. روی آن را سلفون بکشید و در فریز قرار دهید تا نیمه منجمد شود و بعد آنرا به ورقه های نازک به اندازه کف دست ببرید. این گوشت ها را باید در سسی که آماده می کنید بخوابانید.

سس گوشت را از مخلوط کردن پیاز رنده شده، روغن مایع، آویشن، سیر له شده، نمک و پودر فلفل تهیه کنید. همه مواد را دریک کاسه با هم قاطی کرده وکناری بگذارید.

گوشت باید داخل این سس برای دو تا سه ساعت در یخچال بماند.

در یک ماهی تابه کره بریزید و گوشت را سرخ کنید .گوشت اول آب می اندازد و بعد به روغن می افتد.

به دلخواه در مرحله آخر پخت گوشت، می توانید یک عدد پیاز خلال شده و یک فلفل دلمه ای ریز خردشده و قارچ اسلایس شده به گوشت اضافه کنید. بعد از ۵ تا ۶ دقیقه که این مواد را اضافه کردید، کباب ترکی آماده است و می توانید از روی اجاق بردارید.

در یک ظرف شیر جوش کمی کره را آب کرده و رب گوجه فرنگی را در آن نفت دهید. موقعی که کباب راروی نان می گذارید مثل سس روی غذا دهید. 

لای نان را با گوشت، پیاز خلال شده، برش های گوجه، سیب زمینی سرخ شده، جعفری خرد شده و فلفل کبابی و خیارشور پُر کنید.

 

نکات :

پیده یک نان مخصوص ترکیه ای است که بافتی شبیه نان بربری ایرانی دارد اما بافتش پوک تر و سبک تر از نان بربری است.