مدت زمان پخت :

- 40 دقیقه

سرو برای :

- 8 نفر

مواد لازم :

فيله گوساله 800 گرم
فيله مرغ 200 گرم
پياز 2 عدد
روغن زيتون 1/4 لیوان
ماست یا دوغ 1/4 لیوان
زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل مقداری

فیله گوساله را به شکل مستطیل شکل و درست خرد کنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود. سپس تکه های گوشت را داخل کاسه ای بریزید و روغن زیتون و ۱ پیاز رنده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و ۸ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

فیله مرغ را نیز درشت برش بزنید و بکوبید تا پهن شود. تکه های مرغ را داخل کاسه ای بریزید و ۱ پیاز خرد شده ، ماست یا دوغ ، زعفران دم کرده ، نمک و فلفل را به آن اضافه و مخلوط کنید. سپس روی کاسه را بپوشانید و ۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

پس از این مدت زمان فیله های گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، روی هر تکه گوشت تکه ای مرغ قرار دهید و گوشت را رول کنید و با خلال دندان در جای خود محکم کنید. به همین صورت تمام رول ها را آماده کنید و به سیخ بکشید. سپس روی کباب پز یا درون فر کباب کنید.

پس از آماده شدن کباب ها مقداری کره ذوب شده روی آنها بریزید و همراه با برنج ، نان ، ماست ، سالاد ، گوجه کبابی و … سرو کنید.