دستور پخت کباب ماهی سفید
مدت زمان پخت :
- 45 دقیقهسرو برای :
- 3 نفرمواد لازم :
- ماهی سفید 1 عدد- سرکه دو ق.س
- روغن زیتون به مقدار لازم
- رنده پوست لیموترش یک ق.س
- آب لیموترش تازه یک ق.چ
- زنجبیل رنده شده یک ق.چ
- سیرکوبیده شده دو حبه
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
برای طبخ ماهی از ادویههای گرم مانند زردچوبه فلفل دارچین زنجبیل جوزهندی و درصورت مصرف ماست حتما ازگیاهانی مانند کاکوتی، زنیان،شوید، گل سرخ و نعناع استفاده کنید.
دستور پخت کباب ماهی سفید :
در دو طرفِ ماهی سفید درسته و پاک شده را ، بهطور مورب برشهای عمیقی ایجاد کنید.
سرکه، روغن زیتون، رنده پوست لیموترش ، آب لیموترش تازه، زنجبیل رنده شده،سیرکوبیده شده و مقداری نمک، فلفل را در ظرفی بریزید و کاملاً هم بزنید سپس ماهی را به مدت ۳۰ دقیقه در مواد مرینت قرار دهید و بهوسیله قلمموی مخصوص آشپزی، لابهلای برشها و داخل شکم ماهی را با آن مزهدار کنید.
کباب پز یا باربیکیو را آماده کنید (حرارت زیاد و در تمام قسمتها یکنواخت باشد). ماهی را داخل توری فلزی قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه آن را کباب کنید تا روی ماهی طلاییرنگ شود. در حینِ پخت، روی ماهی را به وسیله قلم موی مخصوص آشپزی، به کره آغشته کنید. پس از پخت، کباب ماهی سفید را با سبزیجات بخارپزشده و سس ولوته سرو کنید.
نکته
ماهی را بیش از ۳۰ دقیقه در مواد مرینت قرار ندهید، زیرا سرکه و پوست لیموترش باعت شروع فرآیند پخت در ماهی می شود.
روش تهیه سس ولوته
در قابلمه ای، ۵۰ گرم(الک شده) و ۶۵ گرم کره را تفت دهید تا طلایی رنگ شود و بوی خامی آن، گرفته شود سپس ۸۰۰ میلی لیتر استاک مرغ به قابلمه بیافزایید، هم بزنید و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا غلیظ شود. در اواخر پخت، کمی نمک به سس بیافزایید. به جای استاک از همانمقدار آب به همراه یک عدد قرص عصاره مرغ می توانید استفاده کنید.