مدت زمان پخت :

- سه ساعت

سرو برای :

- 6 نفر

مواد لازم :

ماست چیکده ترش مزه نیم کیلو
گوشت راسته بره یک کیلو
پیاز نیم کیلو
فلفل و نمک به مقدار لازم

به طور معمول مسافرانی که گذرشان به لار بیفتد فرصت لذت بردن از طعم کنجه لاری را از دست نمی دهند.

کباب کنجه لاری، غذایی است که خود لارستانی ها نیز، علاقه خاصی به آن دارند و بمناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند.

 

دستور پخت کباب کنجه لاری

ابتدا گوشت را تکه تکه کرده ، روی سفره یا داخل سینی بزرگ گذاشته ودر فضایی باز قرار می گیرد تا گوشت از حالت شُل بودن خارج و خشک شود. هرچه گوشت خشکتر باشه کباب خوشمزه تری داریم.

سپس تکه های گوشت رادرون ظرفی ریخته و پیازها را خرد کرده همراه با نمک وفلفل سیاه به گوشت اضافه می کنیم.

سپس با دست آنها را به هم می زنیم تا با هم خوب مخلوط بشن .

پس از آن تگه های گوشت مواد زده شده را بمدت نیم تا یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم تامواد به خورد گوشت رود و بعد ماست را خوب با مواد مخلوط نمایید و دوباره یک تادوساعت داخل یخچال قرار میدهیم (اگر بمدت یک شبانه روز داخل یخچال قرار دهید طعم آن لذیذتر خواهد شد)

بعداز آن گوشت ها ( هشت تکه گوشت ) را به سیخ کشیده وآنها را روی منقل که پر از آتش زغال است قرار می دهیم .

بوسیله پنکه دستی یا بادزن باد می زنیم تا آتش زغال شعله ور شود . طی این مدت سیخ ها مرتب می چرخانیم تا گوشت نسوزد و همه ی قسمت آن پخته شود.

گوشت ها که قرمز وپخته شد ، دوتکه نان در سینی بزرگ می گذاریم وسیخ هارا روی آن قرار می دهیم و چند تکه نان هم روی کباب میگذاریم تا سرد نشود . کباب ها را همراه با ماست ( ماست خیار ) و ( ماست و پیاز) یا سبزی و نان و در بعضی مواقع با چلو سرو می شود.