دستور پخت کوفته بوقلمون و کدو سبز
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
گوشت بوقلمون چرخکرده 500 گرمکدو سبز 1 عدد
پیاز 1/4 یک عدد
گشنیز یا جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
سس تند 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد (میتواند حذف شود)
روغن زیتون برای چرب کردن قالب
با گوشت بوقلمون چرخکرده غذاهای خوشمزه متنوعی میتوان درست کرد یکی از این غذاها هم کوفته بوقلمون و کدو سبز است. اضافه کردن کدو سبز باعث میشود کوفته بافت جالبی پیدا کند و در ضمن از خواص بسیار این سبزی مفید در غذای خود بهره مند میشویم. کوفته بوقلمون و کدو سبز در فر پخته میشود و فقط چند قطره روغن برای چرب کردن سینی در تهیه آن استفاده میشود. به همین خاطر غذایی بسیار سالم و کم چرب است. کوفته بوقلمون و کدو سبز را میتوانید همراه با چند قاچ لیموترش به عنوان یک غذای رژیمی ساده و شیک میل کنید و از آن لذت ببرید.
طرز تهیه کوفته بوقلمون و کدو سبز
فر را با دمای ۲۱۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید گرم شود. کدو سبز را رنده کنید. سپس آن را با دست فشار دهید تا آب اضافی اش جدا شود (میتوانید آب کدو سبز را دور بریزید یا از آن برای تهیه اسموتی استفاده کنید). کدو سبز را داخل کاسه بزرگی قرار دهید.
پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و همراه با گوشت بوقلمون چرخکرده، گشنیز خرد شده، رب گوجه و در صورت تمایل یک عدد تخم مرغ داخل کاسه بریزید. چاشنی ها یعنی زردچوبه، زیره سبز، پودر سیر، زنجبیل، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و مخلوط را به خوبی هم بزنید. برای مخلوط کردن میتوانید از دست استفاده کنید.
روی سینی فر مورد نظرتان کاغذ روغنی بکشید. روی کاغذ را با کمی روغن زیتون هم چرب کنید. دستتان را کمی خیس کنید و مایه را با دست به شکل کوفته در بیاورید و روی سینی با فاصله بچینید. سینی را بیش از حد شلوغ نکنید. سایز کوفته ها کمی کوچکتر از توپ تنیس باشد. روی هر کوفته چند قطره سس تند بریزید و بعد سینی را ۱۸-۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا کوفته ها پخته شوند.
کوفته بوقلمون و کدو سبز را به ظرف سرو مورد نظر منتقل کنید و با لیمو ترش و سس تند میل کنید (ریختن چند قطره سس تند روی کوفته ها باعث میشود براق تر به نظر برسند و ظاهر زیباتری پیدا کنند).