دستور پخت کوفته مرغ
مدت زمان پخت :
- 40 دقیقهسرو برای :
- 2 نفرمواد لازم :
سینه مرغ 1 کیلوتخم مرغ هم زده 2 یا 3 عدد
آب لیمو 1/2 استکان
زرشک 1/2 فنجان
کره 100 گرم
پیاز 2 عدد
رب گوجه 1 قاشق
زعفران سائیده 1/2 قاشق چایخوری
پیاز داغ 4 قاشق
پودر سوخاری
روغن
نمک 1/3 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/3 قاشق چایخوری
طرز تهیه کوفته مرغ
سینه مرغ را دوبار چرخ کنید. پیاز های کوچک را خرد کنید و در کره سرخ کنید و تفت دهید. سپس با مرغ چرخ شده، پودر سوخاری، تخم مرغ، نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب مالش دهید تا چسبندگی پیدا کند.
رب گوجه فرنگی را با روغن کمی تفت دهید و ۳ -۴ لیوان آب و زعفران اضافه کنید تا جوش بیاید.
مخلوط گوشت را ۵ یا ۶ قسمت کرده و هر یک را به صورت کوفته در دست فرم دهید. وسط کوفته ها را با دست گود کرده و به اندازه یک قاشق سوپخوری مقداری زرشک و پیاز داغ درون آن قرار دهید و مجددا به صورت کوفته در آورید. کوفته ها در یک قابلمه نیمه پر از آب جوش بیندازید. و اجازه دهید تا کوفته بپزد و آب جوش تقریبا بخار شود.
وقتی کوفته ها حاضر شدند مخلوط ربی را همراه با آب لیمو روی آنها بریزید. پس از مدتی پخته شدن کوفته ها می توانید همراه با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید و لذت ببرید.