مدت زمان پخت :

- 20 دقیقه

سرو برای :

- 4 نفر

مواد لازم :

گوشت چرخ شده ی بره 510 گرم
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
پودر گشنیز 2 قاشق چایخوری
گشنیز تازه خرد شده 1 قاشق سوپخوری
نعنای تازه ی خرد شده 1 قاشق سوپخوری
آرد نخود آبگوشتی 1 قاشق سوپخوری
سیر رنده شده 2 حبه
نمک و فلفل سیاه میزان دلخواه
روغن برای مالیدن روی غذا
جعفری تازه خرد شده 2 قاشق سوپخوری

این کباب بره را می توانید همراه با نعنا و جعفری تازه گریل کنید، روی تابه بپزید یا در فضای باز روی منقل کباب کنید.

 

طرز تهیه کوفته کباب بره

در کاسه ای بزرگ گوشت چرخ کرده، زیره، پودر گشنیز، گشنیز و نعنای خرد شده، آرد، سیر و نمک و فلفل را با دست مخلوط کنید. مطمئن شوید که سبزی ها و ادویه ها کاملا با مواد مخلوط شده اند. مواد را به شکل ۸ کوفته در آورید، سپس در دستان بغلتانید تا تخمی مرغی شکل شود.

۴ سیخ بردارید و کوفته ها را به سیخ بکشید. روی هر سیخ دو کوفته قرار دهید. گوشت را دور سیخ فشار دهید تا محکم شود.

جعفری و نعنای خرد شده را مخلوط کرده در بشقابی بریزید. روی کوفته ها را توسط برس چرب کنید و در مخلوط جعفری و نعنا بغلتانید. آنها را در جای خنک نگه دارید تا زمان پخت فرا برسد.

گریل، منقل یا ماهیتابه را از قبل گرم کنید. هر طرف کوفته ها را ۳ تا ۴ دقیقه کاملا بپزید. این کوفته خوشمزه را می توانید همراه با سسِ ماست میل کنید.