مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 4 نفر

مواد لازم :

- تخم مرغ 6 عدد
- سبزی 600 گرم
- جعفری 150 گرم
- گشنیز 150 گرم
- سیر 30
- شنبلیله 30
- سیر تازه با برگ 1 عدد
- پیازچه خرد شده 3 عدد
- مغز گردو 80 گرم
- زرشک یک ق.س
- آردگندم 3 ق.س
- بیکینگ‌پودر 1/22 ق.چ
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- شبت 150 گرم
- تره 150 گرم

دستور پخت کوکو سبزی :

ابتدا تخم مرغ را مخلوط کنید.
 
سبزی شامل: شبت (شوید)، تره، جعفری و گشنیز، سیر و شنبلیله جمعاً ، یک عدد سیر تازه با برگ و پیازچه خرد شده ، مغز گردو، زرشک،آردگندم،بیکینگ‌پودر و نمک و فلفل را کاملاً مخلوط کنید و تخم‌مرغ را به آن اضافه و هم بزنید.
 
 تمام مایه کوکو را در تابه‌ای حاوی روغن داغ بریزید و با پشتِ قاشق، مایه را به‌طور یکنواخت پهن کنید. حرارت را ملایم کنید و درِ تابه را بگذارید. یک طرف کوکو که سرخ شد، کوکو را برگردانید  تا طرف دیگرِ آن نیز سرخ شود سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید، برش دهید و سرو کنید.