دستور پخت کیک فنجانی بدون فر
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهمواد لازم :
- آرد ۸ قاشق غذا خوری- شیر ۳/۴ لیوان
- روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری
- شکر ۶ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲عدد
- وانیل نوک چاقو
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
کیک فنجانی، کیکی ساده و خوشمزه است که می توان به عنوان عصرانه یا تغذیه بچه ها در مدرسه استفاده کرد.
دستور پخت کیک فنجانی بدون فر :
۱ ) ابتدا آرد، شکر، وانیل، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم الک کرده و مخلوط نمایید.
۲ ) در ادامه تخم مرغ ها را به مواد اضافه نمایید و با چنگال خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
۳ ) شیر و روغن را به مواد اضافه نمایید.
۴ ) داخل فنجان های چینی را چرب کرده و نصف فنجان را از مواد کیک پر کنید.
۵ ) فنجان ها را داخل قابلمه قراردهید و سپس داخل قابلمه را کمتر از نصف فنجان ها آب بریزید، مراقب باشید آب داخل فنجان ها نرود.
۶ ) قابلمه را روی اجاق گذاشته تا آب بجوشد. بعد از جوشیدن آب، دمکنی روی در قابلمه گذاشته وشعله را خیلی کم کرده و در آن را ببندید. به مدت ۱۵دقیقه روی اجاق بماند.
۷ ) بعد از پخت کامل کیک، اجاق را خاموش کرده و بعد از ده دقیقه در قابلمه را باز کنید، و سپس فنجان ها را از درون قابلمه در آورده و کیک را از فنجان جدا کنید.