مدت زمان پخت :

- 15 دقیقه

مواد لازم :

- آرد ۸ قاشق غذا خوری
- شیر ۳/۴ لیوان
- روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری
- شکر ۶ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲عدد
- وانیل نوک چاقو
- پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری

کیک فنجانی، کیکی ساده و خوشمزه است که می توان به عنوان عصرانه یا تغذیه بچه ها در مدرسه استفاده کرد.

 

دستور پخت کیک فنجانی بدون فر :

۱ ) ابتدا آرد، شکر، وانیل، پودر کاکائو و بکینگ پودر را با هم الک کرده و مخلوط نمایید.

۲ ) در ادامه تخم مرغ ها را به مواد اضافه نمایید و با چنگال خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

۳ )  شیر و روغن را به مواد اضافه نمایید.

۴ ) داخل فنجان های چینی را چرب کرده و نصف فنجان را از مواد کیک پر کنید.

۵ ) فنجان ها را داخل قابلمه قراردهید و سپس داخل قابلمه را کمتر از نصف فنجان ها آب بریزید، مراقب باشید آب داخل فنجان ها نرود.

۶ ) قابلمه را روی اجاق گذاشته تا آب بجوشد. بعد از جوشیدن آب، دمکنی روی در قابلمه گذاشته وشعله را خیلی کم کرده و در آن را ببندید. به مدت ۱۵دقیقه روی اجاق بماند.

۷ ) بعد از پخت کامل کیک، اجاق را خاموش کرده و  بعد از ده دقیقه  در قابلمه را باز کنید، و سپس فنجان ها را از درون قابلمه در آورده و کیک را از فنجان جدا کنید.