مدت زمان پخت :

- 45 دقیقه

سرو برای :

- 4 نفر

مواد لازم :

- موز ۱عدد (رنده شده)
- شیر ۱لیوان
- شکر ۱لیوان
- روغن مایع نصف لیوان (از روغن کنجد نیز میتوانید استفاده کنید.)
- گردو نصف لیوان (خرد شده)
- وانیل
- بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲عدد
- آردسفیدقنادی (آرد سه صفر) ۲لیوان

کیک موز و گردو از کیک های خوشمزه و پرطرفدار بوده و یادآور ویفرهای موزی دوران بچگی است. در این روزهای طولانی و سرد پاییزی درست کردن کیک خانگی می تواند بسیار لذت بخش باشد. پیشنهاد می کنیم کیک موز و گردو خانگی درست کنید و قبل از سرد شدن با یک نوشیدنی داغ آن را برای عصرانه در کنار اعضای خانواده میل کنید.

 

دستور پخت کیک موز و گردو

۱ ) ابتدا فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن می کنیم.

۲ ) تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی کامل هم می زنیم تا حجم و رنگ روشنی پیدا کند.

۳ ) موز را رنده کرده و همراه با روغن مایع به مواد اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم.

۴ ) در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به مرور طی سه مرحله به مواد آماده شده اضافه میکنیم.

۵ ) سپس مرحله به مرحله به صورت مداوم آرد و شیر را میریزیم تا شیر و آرد کاملا تمام شود.

۶ ) در مرحله پایانی گردوها را اضافه و با لیسک مخلوط کرده و در قالب میریزیم.

۷ ) مواد آماده شده در قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود.

۸ ) کیک موز و گردو آماده است نوش جان

 

نکته  : زمان پخت کیک به میزان حرارت بستگی دارد.

 

نکات :

  • برای کاور کیک یک قاشق غذاخوری پودرکاسترد را با یک لیوان شیرعسل مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا سریع به غلظت فرنی برسد. حرارت را خاموش کرده و کرم کاسترد را برروی کیک بریزید.
  • استفاده از کرم کاسترد روی کیک دلخواه است.