دستور پخت کیک موز و گردو
مدت زمان پخت :
- 45 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
- موز ۱عدد (رنده شده)- شیر ۱لیوان
- شکر ۱لیوان
- روغن مایع نصف لیوان (از روغن کنجد نیز میتوانید استفاده کنید.)
- گردو نصف لیوان (خرد شده)
- وانیل
- بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲عدد
- آردسفیدقنادی (آرد سه صفر) ۲لیوان
کیک موز و گردو از کیک های خوشمزه و پرطرفدار بوده و یادآور ویفرهای موزی دوران بچگی است. در این روزهای طولانی و سرد پاییزی درست کردن کیک خانگی می تواند بسیار لذت بخش باشد. پیشنهاد می کنیم کیک موز و گردو خانگی درست کنید و قبل از سرد شدن با یک نوشیدنی داغ آن را برای عصرانه در کنار اعضای خانواده میل کنید.
دستور پخت کیک موز و گردو
۱ ) ابتدا فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن می کنیم.
۲ ) تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن برقی کامل هم می زنیم تا حجم و رنگ روشنی پیدا کند.
۳ ) موز را رنده کرده و همراه با روغن مایع به مواد اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم.
۴ ) در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به مرور طی سه مرحله به مواد آماده شده اضافه میکنیم.
۵ ) سپس مرحله به مرحله به صورت مداوم آرد و شیر را میریزیم تا شیر و آرد کاملا تمام شود.
۶ ) در مرحله پایانی گردوها را اضافه و با لیسک مخلوط کرده و در قالب میریزیم.
۷ ) مواد آماده شده در قالب را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شود.
۸ ) کیک موز و گردو آماده است نوش جان
نکته : زمان پخت کیک به میزان حرارت بستگی دارد.
نکات :
- برای کاور کیک یک قاشق غذاخوری پودرکاسترد را با یک لیوان شیرعسل مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا سریع به غلظت فرنی برسد. حرارت را خاموش کرده و کرم کاسترد را برروی کیک بریزید.
- استفاده از کرم کاسترد روی کیک دلخواه است.