طرز تهیه استیک با سس خردل خامهای
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
40 گرم کلم بروکسل0.5 عدد فلفل دلمه ای قرمز
0.5 عدد لیموترش
2 حبه سیر
0.25 قاشق چایخوری ادویه اورگانو
100 گرم خامه صبحانه
10 گرم جعفری
150 گرم راسته گوساله
20 گرم سس خردل کاله
30 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
مرینیت مخصوص سیر و جعفری این استیک رو از همه استیک هایی که تا حالا پختین متفاوت میکنه و بافت خامهای سس خردل همون چیزیه که عاشقش میشین.
طرز تهیه استیک با سس خردل خامهای
۱ – مواد اولیه را بشویید. برگ های جعفری را جدا کنید و آنرا ریز خرد کنید. پوست سیر را جدا کنید و آنرا رنده کنید. فلفل دلمهای را رشتهای باریک برش دهید. پوست سبز یا زرد لیمو را رنده کنید و آنرا از وسط به دو نیم تقسیم کنید. پوست خارجی کلم بروکسل را جدا کنید و انرا از وسط به دو نیم برش دهید.
۲ – در کاسهای، نیمی از روغن، نیمی از سیر، نیمی از پوست لیمو، نیمی از جعفری و مقداری نمک و فلفل را کاملاً با هم ترکیب کنید. گوشت را در این ترکیب قرار دهید و با محافظ پلاستیکی بپوشانید سپس به مدت ۶۰ دقیقه و در صورت داشتن زمان تا ۶ ساعت در یخچال اجازه استراحت به گوشت دهید.
۳ – تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی روغن در تابه داغ کنید سپس دو طرف گوشت را به میزان دلخواه پخت خودتان در تابه گریل کنید.
۴ – تابهای را روی حرارت بالا قرار دهید. مقداری روغن در تابه داغ کنید. باقیمانده سیر و پوست لیمو را به مدت یک دقیقه در تابه تفت دهید.
۵ – فلفل دلمه ای را به تابه اضافه کنید.
۶ – کلم بروکسل را به تابه اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید تا سرخ شوند. سپس اورگانو و به میزان دلخواه آب لیمو و نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. تابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید. خامه را در تابه گرم کنید. مراقب باشید که نجوشد، سس خردل و باقیمانده جعفری و مقداری آب لیمو و نمک و فلفل به تابه اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. استیک را با سس خردل خامهای در کنار سبزیجات سرخ شده سرو کنید.