طرز تهیه استیک با سس سیب و ترخون
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
150 گرم راسته گوساله0.5 عدد سیب سبز
200 گرم سیب زمینی
15 گرم پنیر پارمسان
1 شاخه ترخون
0.5 عدد لیموترش
20 گرم سس چیلی
0.12 متر فویل آلومینیومی
30 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
5 گرم شکر
طرز تهیه استیک با سس سیب و ترخون
۱ – گوشت را با نمک و فلفل مزه دار کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت کند. فر را در مای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
۲ – مواد اولیه را بشویید. برگ های ترخون را جدا کنید. سیب را با پوست به تکه های کوچک مربعی متوسط خرد کنید. سیب زمینی را با پوست از وسط نصف کنید و آنرا بصورت نیم دایره برش دهید. لیمو را به ۴ قسمت تقسیم کنید.
۳ – سیب زمینی ها را با پوست به نمک و فلفل و کمی روغن آغشته کنید سپس درون سینی فر ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید سپس سیب زمینی ها را بیرون آورید و روی آن پنیر پارمسان بریزید و دوباره سینی را درون فر قرار دهید تا زمانیکه روی پنیر طلایی شود.
۴ – قابلمه ای حاوی یک استکان آب را روی حرارت بالا قرار دهید تا بجوش آید. تکه های سیب را در قابلمه بریزید تا حدود ۸۰ درصد پخت آن کامل شود. سپس برگ ترخون را به آن اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه به میزان دلخواه ، نمک ، فلفل ، شکر و آب لیمو به سس اضافه کنید و سس را از روی حرارت بردارید.
۵ – تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی روغن در تابه داغ کنید سپس دو طرف گوشت را به میزان دلخواه پخت خودتان در تابه گریل کنید. در صورتیکه استیک را با میزان پخت بیشتر میپسندید آنرا در فویل بپیچید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
۶ – استیک را در کنار سیب زمینی پنیری و با سس سیب و ترخون و چیلی سرو کنید. نوش جان