مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 1 نفر

مواد لازم :

150 گرم راسته گوساله
200 گرم سیب زمینی
0.5 حبه سیر
5 گرم شکر
0.25 قاشق چایخوری ادویه اورگانو
5 گرم شوید
5 گرم نعنا
5 گرم گشنیز
30 گرم جعفری
0.5 عدد لیموترش
0.5 قاشق چایخوری فلفل قرمز تند
25 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
1 به مقدار لازم نمک
20 میلی لیتر روغن زیتون

استیکی متفاوت با سس چیمی چوری مخصوص که از سبزیجات معطر تشکیل شده، به همراه سیب زمینی کبابی.

 

طرز تهیه استیک با سس چیمی چوری

 

۱ – مواد اولیه را بشویید. سبزی‌ها را پاک کنید. پوست زرد لیمو را رنده کنید. لیمو را به دو نیم تقسیم کنید. سیر را له کنید. پوست آن‌را جدا کنید و ریز خرد کنید. پوست سیب زمینی را کاملاً بشویید و خشک کنید. سپس آن‌را به تکه‌های متوسط خرد کنید. گوشت را به نمک، فلفل قرمز و سیاه و مقداری روغن زیتون آغشته کنید و اجازه دهید نیم ساعت استراحت کند. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
۲ – تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید. کف تابه را کمی چرب کنید. دو طرف گوشت استیک را به میزان دلخواه در تابه گریل کنید.
۳ – تکه‌های سیب زمینی را به نمک، فلفل و روغن آغشته کنید و در سینی فر بریزید سپس در فر قرار دهید تا کبابی شوند.
۴ – سیر، شکر و نمک را در غذا ساز بریزید و کاملاً با هم میکس کنید.
۵ – سبزی‌ها (نعنا، شوید، گشنیز، جعفری)، اورگانو و باقیمانده روغن زیتون را به غذا ساز اضافه کنید و تمام مواد را با هم میکس کنید.
۶ – پوست لیمو و به میزان دلخواه آب لیمو، نمک و فلفل به سس چیمی چوری اضافه کنید. استیک را به همراه سس چیمی چوری و سیب زمینی کبابی سرو کنید.