طرز تهیه استیک با نان سیر پراتو
مدت زمان پخت :
- 45 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
150 گرم راسته گوساله2 حبه سیر
1 عدد سس کچاپ
1 قاشق سوپخوری رزماری خشک
0.5 قاشق سوپخوری چیلی فلکس
15 میلی لیتر سرکه برنج
0.5 قاشق سوپخوری قهوه
0.5 قوطی نوشابه
2 عدد نان تست
50 گرم خامه صبحانه
8 گرم آردنول
5 گرم کره
15 میلی لیتر روغن زیتون
25 گرم پنیر پراتو
25 گرم گوجه فرنگی مینیاتوری
75 گرم کلم بروکلی
یکی از استیک های لذیذ با دورچین پوره و نان سیر پراتو که یه سفره فوق العاده حرفه ای و لذیذ براتون میسازه
طرز تهیه استیک با نان سیرپراتو
۱ – مواد اولیه را بشویید. نیمی از سیر را رنده کنید.لبه های نان تست را گرفته و مثلثی برش دهید.پنیر را رنده کنید.قهوه را با نصف استکان آب جوش دم کنید.
۲ – در کاسه ای سیر رنده شده و سس کچاپ رو مخلوط کنید سپس رزماری ، قهوه ، نیمی از روغن زیتون ، چیلی فلکس ، سرکه برنج ، ۳ ق س نوشابه و نمک و فلفل را مخلوط کرده.گوشت را به مدت ۱-۱۲ ساعت در این مایه بالا قرار داده تا مزه دار شود.در این مدت ظرف گوشت را در یخچال قرار دهید.فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
۳ – بروکلی را بجوشانید تا کمی نرم شود سپس با گوشتکوب برقی یا غذاساز کاملا آنرا پوره کنید . تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را به همراه آرد در تابه ریخته صبر کنید بوی آرد به مشام برسد سپس پوره کلم و خامه را اضافه کنید و بمدت یک دقیقه روی حرارت قرار دهید نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
۴ – بعد از این مدت گوشت را به نمک و فلفل آغشته کنید.تابه گریل را روی حرارت قرار دهید و کمی کف تابه را با روغن زیتون چرب کنید.دو طرف گوشت را به نمک و فلفل آغشته در تابه به اندازه دلخواه خودتان گریل کنید.گوجه ها را در کنار استیک گریل کنید تا زمانیکه کمی نرم شوند از روی حرارت بردارید.
۵ – روی نان های تست کمی روغن زیتون بریزید سپس نان ها را در فر قرار دهید تا کمی خشک شود ولی تغییر رنگ ندهد.
۶ – نان ها را از فر بیرون آورید و یک حبه سیر را پوست کنده و از وسط نصف کنید. سیر را از همان قسمت برش خرده به نان های خشک بمالید تا طعم سیر را به خود بگیرد سپس روی نان ها پنیر پراتو بریزید و در فر قرار دهید تا پنیر آب شود سپس از فر بیرون آورید و در کنار استیک سرو کنید.