مدت زمان پخت :

- 30 دقیقه

سرو برای :

- 1 نفر

مواد لازم :

110 گرم سیب زمینی
75 گرم لوبیا سبز
0.5 عدد پیاز
1 شاخه رزماری
0.5 شاخه ترخون
0.5 عدد لیموترش
0.5 قاشق سوپخوری سس خردل دیژون
150 گرم راسته گوساله
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
15 میلی لیتر روغن

رزماری یه چاشنی خیلی خوب برای مزه دار کردن گوشت های استیکی بحساب میاد استیک رزماری و کنار بشقابی سیب زمینی تنوری یک ترکیب لذیذ و خوشمزه برای وعده غذایی شماست

 

طرز تهیه استیک رزماریش

۱ – قابلمه‌ای حاوی آب و نمک را روی شعله ملایم قرار دهید تا بجوش آید. مواد اولیه را بشویید. سیب‌زمینی‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید. ته لوبیا ها را جدا کنید. پوست پیاز را بکنید و آن را بصورت نیم دایره نازک خرد کنید. برگ‌های رزماری و ترخون را جدا کنید و ساقه‌ها را دور بریزید. برگ‌ها را ریز خرد کنید. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
۲ – لوبیا ها را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید. پس از ۲ تا ۳ دقیقه، وقتی لوبیا ها ترد شدند، آنها را آبکش کنید .
۳ – پیاز، ترخون، خردل، نیمی از آب لیمو و کمی روغن زیتون را در ظرف لوبیا ها بریزید. مواد را با هم مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید.
۴ – سیب زمینی، رزماری، کمی نمک، کمی فلفل و کمی روغن زیتون را در کاسه ای متوسط بریزید و کاملا با هم ترکیب کنید. سیب زمینی ها را در سینی فر بچینید و در فر داغ قرار دهید تا کبابی و طلایی شوند.
۵ – استیک ها را به نمک و فلفل آغشته کنید.
۶ – تابه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید. هر طرف استیک ها را ۵ تا ۷ دقیقه سرخ کنید تا به حد دلخواه شما سرخ شود. استیک ها را به بشقاب منتقل کنید تا خنک شوند. استیک را با سالاد لوبیا و سیب زمینی تزئین کنید. قبل از سرو غذا کمی آب لیمو روی استیک بریزید. نوش جان!