طرز تهیه استیک ریبای با سس انار
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
1 عدد گوشت ریب آی200 گرم سیب زمینی
15 گرم دانه انار
100 میلی لیتر آب انار
0.5 شاخه رزماری
20 گرم رب انار
15 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
30 گرم کلم بروکسل
این استیک یک استیک پاییزی_زمستونیه خوشمزهست که با آب انار و رزماری طعمدار شده و با سیبزمینی و کلم بروکسل کبابی، همراه سس انار سرو میشه.
طرز تهیه استیک ریبای با سس انار
۱ – در کاسهای آب انار، رزماری، مقداری نمک، فلفل و رب انار را کاملاً با هم ترکیب کنید و گوشت ریبای را در این ترکیب گذاشته و در یخچال قرار دهید و به مدت ۶۰ دقیقه و در صورت داشتن زمان، تا ۱۲ ساعت اجازه استراحت به گوشت دهید.
۲ – سیب زمینی را با پوست کاملاً بشویید و آنرا درشت خرد کنید. برگهای رزماری را از شاخه جدا کنید و آنرا ریز خرد کنید. برگهای خارجی کلم بروکسل را جدا کنید و آنرا از وسط برش دهید. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۳ – در کاسهای مقداری نمک، فلفل و روغن را با هم مخلوط کنید. سیبزمینی را در کاسه بریزید و به این مخلوط کاملاً آغشته کنید.
۴ – سیب زمینیها را درون سینی فر ریخته و درون فر قرار دهید تا زمانیکه سیبزمینی ها کبابی شوند. در نیمه پخت سیب زمینیها، کلم بروکسل را به روغن و نمک و فلفل آغشته کنید و در سینی فر بریزید تا به همراه سیب زمینیها کبابی شوند.
۵ – گوشت ریبای را از مایع مرینیت بیرون آورید. تابهای را روی حرارت قرار دهید و مایه را درون تابه بریزید و آنرا بجوشانید تا غلیظ شود و سس استیک بدست آید. در آخر به میزان دلخواه نمک و فلفل به سس اضافه کنید.
۶ – تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی روغن در تابه داغ کنید سپس دو طرف گوشت ریبای را به میزان دلخواه پخت خودتان در تابه گریل کنید. استیک ریبای را به همراه سبب زمینی و کلم بروکسل کبابی و سس انار سرو کنید و با دانههای انار تزئین کنید.