طرز تهیه استیک سالمون باربیکیو
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
200 گرم فیله ماهی سالمون20 گرم سس باربیکیو
0.5 عدد فلفل دلمه ای زرد
200 گرم سیب زمینی
8 گرم ریحان سبز
50 گرم گوجه گیلاسی
1 حبه سیر
30 میلی لیتر روغن زیتون
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
0.5 عدد لیموترش
یک خوراک دریایی لذیذ، ماهی سالمون با طعم سس باربیکیو همراه سیب زمینی و گوجه کبابی.
طرز تهیه استیک سالمون باربیکیو
۱ – مواد اولیه را بشویید. سیر را با لبه پهن چاقو له کنید سپس با لبه تیز چاقو سیر را خیلی ریز خرد کنید. در کاسهای، سیر، نیمی از روغن زیتون و سس باربیکیو را با هم مخلوط کنید.
۲ – فیله سالمون را در مخلوط آماده شده قرار دهید و روی آنرا با محافظ پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا فیله سالمون مزهدار شود.
۳ – پوست سیب زمینی را کاملاً بشویید سپس آنرا با پوست بصورت نامنظم برش دهید. فلفل دلمهای را نواری باریک برش دهید. برگهای ریحان را جدا کنید و آنرا در آب سرد خیس کنید. گوجههای گیلاسی را از وسط نصف کنید.
۴ – فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در کاسهای سیب زمینی را با نیمی از روغن و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
۵ – سیب زمینیها را در یک ردیف در سینی فر بچینید و در فر داغ به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند سپس فلفل دلمهای و گوجه را در کاسهای به باقیمانده نمک، فلفل و روغن آغشته کنید و در سینی فر بچینید و به مدت ۵-۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کبابی شوند.
۶ – فیله سالمون را از یخچال بیرون آورید و در سینی فر بگذارید سپس به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن برشته شود. توجه داشته باشید که برای حفظ تازگی غذای آماده شده میتوانید همه مواد را همزمان درون فر قرار دهید. سالمون باربیکیو را به همراه سیبزمینی کبابی، فلفل و گوجه کبابی و برگ ریحان و آب لیمو ترش سرو کنید.