مدت زمان پخت :

- 45 دقیقه

سرو برای :

- 1 نفر

مواد لازم :

0.5 عدد لیموترش
150 گرم راسته گوساله
25 گرم روکولا
10 گرم کره
250 گرم سیب زمینی
2 حبه سیر
3 قاشق چایخوری سس خردل خامه ای ( 2 ق س مایونز - 1 ق چ خردل دیژون)
1 قاشق سوپخوری روغن زیتون

استیک تست شده با سیر به همراه سیب‌زمینی و سالاد روکولا که یک سبزی پر عطر و طعم و پر‌طرفدار در دنیاست، به شما که استیک دوست دارین پیشنهاد می‌کنیم.

 

طرز تهیه استیک فرایتز با سالاد روکولا

 

۱ – مواد اولیه را بشویید. لیمو را چهار قاچ کنید. سیب‌زمینی را خلالی متوسط خرد کنید. سیر را با لبه پهن چاقو له کنید سپس با لبه تیز چاقو سیر را خیلی ریز خرد کنید. فر را روشن کرده و روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا داغ شود.
۲ – سیب‌زمینی‌های خرد شده را به میزان دلخواه به نمک و فلفل و نیمی از روغن زیتون کاملاً آغشته کنید، سپس در سینی فر ریخته و در فر قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها طلایی شوند.
۳ – گوشت را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. تابه گریل را روی حرارت بالا قرار داده و کره را در آن آب کنید. گوشت را در تابه قرار دهید تا یک طرف آن گریل شود. سپس گوشت را برگردانید و سیر را اضافه کنید و طرف دیگر گوشت را گریل کنید.
۴ – آب لیمو را گرفته و هسته‌های آن را جدا کنید. سس خردل خامه‌ای، باقیمانده روغن زیتون و آب لیمو را با هم مخلوط کنید. به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.
۵ – سیب‌زمینی‌های کبابی را از فر بیرون آورید.
۶ – سس را به روکولا اضافه کنید و سالاد را در کنار استیک و سیب‌زمینی کبابی سرو کنید.