طرز تهیه استیک مرغ با توپی بادمجان
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
1 عدد سینه مرغ4 عدد توپی بادمجانی کاله
1 عدد فلفل دلمه ای قرمز
50 گرم کلم بروکسل
30 میلی لیتر سس بالزامیک
3 گرم کنجد
20 گرم سس خردل کاله
100 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
1 حبه سیر
یک بشقاب که با استیک مرغ براق و طلایی، همراه توپ های خوشمزه بادمجانی و سبزیجات گریل شده پُر شده، یه انتخاب هیجانانگیز برای پذیرای از یه مهمون ویژهست.
طرز تهیه استیک مرغ با توپی بادمجان
۱ – مواد اولیه را بشویید. در کاسه ای سس خردل و نیمی از روغن و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سینه مرغ را در این مخلوط قرار دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند.
۲ – فلفل دلمهای را رشتهای بلند خرد کنید. کلم بروکسل را از وسط نصف کنید. تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر را با پهلوی چاقو له کنید و سپس پوست آن را جدا کنید. سیر را خیلی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن، به تابه اضافه کنید. بعد از ۱۰ ثانیه کلم بروکسل و فلفل دلمهای را اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید تا کمی نرم شوند سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
۳ – تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی روغن در تابه داغ کنید سپس دو طرف سینه مرغ را به میزان دلخواه پخت خودتان در تابه گریل کنید.
۴ – تابهای حاوی روغن فراوان را روی حرارت بالا قرار دهید تا داغ شود سپس توپی های بادمجان را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
۵ – سس بالزامیک و کنجد را با هم مخلوط کنید.
۶ – سینه مرغ گریل شده را در ظرف سرو قرار دهید و انرا در کنار سبزیجات و توپی های بادمجانی و سس بالزامیک سرو کنید.