طرز تهیه استیک مرغ دایان
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
1 عدد سینه مرغ200 گرم سیب زمینی
100 گرم خامه صبحانه
5 گرم گشنیز
0.5 عدد پیاز
1 حبه سیر
40 گرم قارچ
10 گرم سس خردل دیژون
10 میلی لیتر سس ورچسترشایر
10 گرم کره
0.5 عدد قرص مرغ
30 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
1 شاخه رزماری
10 گرم جعفری
20 میلی لیتر روغن زیتون
این غذای مخصوص انگلیسی که به خاطر سس ورچستر شایر طعمش منحصربهفرد شده رو توی منزل بپزین و لذت ببرین.
طرز تهیه استیک مرغ دایان
۱ – در کاسهای نیمی از نیمی از سیر، یک قاشق غذاخوری روغن، رزماری، نمک و فلفل مخلوط کنید. سینه مرغ را در مخلوط آماده شده قرار دهید و روی آنرا با محافظ پلاستیکی بپوشانید و به مدت ۱ ساعت و اگر زمان داشتید تا ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا سینه مرغ مزهدار شود.
۲ – مواد اولیه را بشویید. پیاز را از وسط نصف کنید و ورقه ای خرد کنید. پوست و پایه قارچ را جدا کنید و قارچ را اسلایسی خرد کنید. گشنیز را ریز خرد کرده. سیب زمینی را پوست کنده و ریز خرد کنید. قرص گوشت را ریز خرد یا رنده کنید. ساقه های درشت جعفری را جدا کرده و برگ های آنرا ریز خرد کنید. پوست پیاز را جدا کنید و آنرا خلالی ریز خرد کنید.
۳ – قابلمه ای حاوی آب را روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید، سیب زمینی را در آن بپزید و آبکش کنید. وقتی سرد شد سیب زمینی را له کنید و با نیمی از خامه ، کره آب شده و به میزان دلخواه نمک و فلفل مخلوط کنید تا پوره سیب زمینی بدست آید.
۴ – تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را به همراه مقداری روغن زیتون را در آن بریزید سپس پیاز را تفت دهید تا تغیر رنگ دهد اما خشک نشود. باقیمانده سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود.
۵ – سپس سس خردل دیژون ، سس ورچستر، قرص مرغ و باقیمانده خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید.نیمی از گشنیز خرد شده را به سس اضافه کنید.
۶ – تابه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید.کف تابه را با روغن زیتون چرب کنید.هر طرف سینه مرغ را به مدت ۵ دقیقه گریل کنید. استیک را در سس دایان با حرارت ملایم بمدت ۱۰ دقیقه بپزید.استیک را با سس مخصوص و باقیمانده گشنیز و پوره سیب زمینی سرو کنید.