طرز تهیه استیک و سبزیجات معطر
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
150 گرم راسته گوساله50 گرم لوبیا سبز
0.5 عدد پیاز
2 شاخه ترخون
0.5 عدد لیموترش
150 گرم سیب زمینی
50 گرم خامه صبحانه
10 گرم کره
2 حبه سیر
0.5 عدد فلفل دلمه ای زرد
15 میلی لیتر سرکه قرمز
30 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
استیک با عطر ترخون و سیر یک طعم منحصربهفرد برای این استیک خوشمزه است که کنار سبزیجات و پوره سیب زمینی برای شما آماده شده.
طرز تهیه استیک و سبزیجات معطر
۱ – مواد اولیه را بشویید. برگ های ترخون را جدا کنید و آنرا ریز خرد کنید. پوست سیر را جدا کنید و انرا رنده کنید. فلفل دلمه ای را رشته ای باریک برش دهید. پوست سبز یا زرد لیمو را رنده کنید و آنرا از وسط به دو نیم تقسیم کنید. پوست پیاز را جدا کنید و انرا خلالی باریک برش دهید. پوست سیب زمینی را جدا کنید و آنرا ریز خرد کنید. سر و ته لوبیا را جدا کنید.
۲ – در کاسه ای ، نیمی از روغن ، نیمی از سیر، نیمی از پوست لیمو ، نیم بیشتری از ترخون و مقداری نمک و فلفل را کاملا با هم ترکیب کنید .گوشت را در این ترکیب قرار دهید و با محافظ پلاستیکی بپوشانید سپس به مدت ۶۰ دقیقه و در صورت داشتن زمان تا ۶ ساعت در یخچال اجازه استراحت به گوشت دهید.
۳ – سیب زمینی را در آب جوش بپزید تا بپزد سپس آبکش کنید. بعد از خنک شدن شدن ، سیب زمینی را له کنید و با خامه ، کره آب شده و به میزان دلخوله نمک و فلفل مخلوط کنید. پوره سیب زمینی را در کنار استیک سرو کنید.
۴ – در کاسه ای سرکه و خلال های پیاز را با هم مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید سپس آنرا آبکش کنید تا سرکه آن گرفته شود.
۵ – تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی روغن در تابه داغ کنید سپس دو طرف گوشت را به میزان دلخواه پخت خودتان در تابه گریل کنید. لوبیا را به مدت ۲۰ دقیقه در آب جوش بپزید سپس آبکش کنید.
۶ – تابه ای را روی حرارت بالا قرار دهید. مقداری روغن در تابه داغ کنید. باقیمانده سیر و پوست لیمو را به مدت ۳۰ ثانیه در تابه تفت دهید سپس لوبیا و فلفل دلمه ای را به مدت ۵-۱۰ دقیقه در تابه تفت دهید. پیاز و باقیمانده ترخون را به تابه اضافه کنید و بعد از دو دقیقه به میزان دلخواه نمک ، فلفل و آب لیمو به سبزیجات اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید. استیک را در کنار پوره سیب زمینی و سبزسجات معطر سرو کنید.