طرز تهیه استیک و پوره سیب زمینی معطر
مدت زمان پخت :
- 45 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
150 گرم راسته گوساله40 گرم قارچ اویستر
200 گرم سیب زمینی
1 شاخه نعنا
0.12 قاشق چایخوری آویشن
1 شاخه رزماری
50 میلی لیتر شیر
5 گرم کره
8 میلی لیتر سس گلیز
20 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم فلفل سفید
1 به مقدار لازم نمک
استیک ها با کناربشقابی پوره سیب زمینی به همراه قارچ اویستر و سبزیجات معطر یک ترکیب بسیار لذیذ برای وعده غذایی شما بحساب میاد
طرز تهیه استیک و پوره سیب زمینی معطر
۱ – مواد اولیه را بشویید. ساقههای درشت قارچ را جدا کنید، برگهای رزماری و نعنا را از ساقه جدا کنید و برگ های نعنا را ریز خرد کنید.
۲ – گوشت را با نمک و فلفل مزهدار کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کند.
۳ – در قابلمهای حاوی آب جوش سیبزمینیها را بپزید تا زمانی که چنگال به راحتی در آن فرو رود، سپس آنها را پوست کنده و رنده کنید یا با گوشتکوب کاملاً بکوبید.
۴ – تابهای را روی حرارت متوسط قرار دهید و سیبزمینی، شیر و کره را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید پوره روی حرارت به غلظت دلخواهتان برسد، سپس نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. پوره را با نعنا و آویشن در غذاساز بریزید و یا با گوشتکوب برقی میکس کنید تا کاملاً یکدست شود.
۵ – تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی روغن در تابه داغ کنید سپس دو طرف گوشت را به همراه نیمی از برگ رزماری به میزان دلخواه پخت خودتان در تابه گریل کنید.
۶ – در تابه ای که استیک را آماده کردید قارچ را به همراه باقیمانده برگ رزماری به مدت یک دقیقه روی حرارت بالا گریل کنید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و سس گلیز را به قارچ اضافه کنید. استیک را در کنار پوره سیبزمینی معطر و قارچ سرو کنید.