طرز تهیه استیک گوشت با توپی کرهای
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
150 گرم راسته گوساله3 عدد توپی کره ای کاله
1 عدد پنیر گودا ورقه ای
50 گرم گوجه گیلاسی
0.5 شاخه رزماری
50 گرم لوبیا سبز
1 حبه سیر
15 گرم آردنول
20 گرم کره
50 میلی لیتر شیر
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
100 میلی لیتر روغن
اگه دوست دارین یه استیک با عطر دل انگیز رزماری رو به یک روش خاص سرو کنید باید با گوجه گیلاسی های براق و لوبیای سبز همراه سس مورنی و توپ قلقلی های کره ای کوچولو به سبک سرآشپز ایزی پز بپزین.
طرز تهیه استیک گوشت با توپی کرهای
۱ – گوشت را با رزماری، مقداری روغن، نمک و فلفل مزهدار کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند. بعد از این مدت تابه گریل را روی حرارت بالا قرار دهید تا داغ شود سپس دو طرف گوشت را در تابه به میزان دلخواه پخت خودتان، گریل کنید.
۲ – در فاصله استراحت گوشت، تابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید. کره را در تابه آب کنید. در کاسهای شیر و آرد را کاملا با هم مخلوط کنید. مخلوط شیر و آرد و پنیر گودا را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید سس روی حرارت غلیظ شود. سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل به سس اضافه کنید و سس مورنی را از روی حرارت بردارید.
۳ – سر و ته لوبیا را جدا کنید و آنها را به تکه های ۳ سانتیمتری برش دهید. سپس در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
۴ – در زمان پخت لوبیا ، توپی های کره ای را در مقدار زیادی روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند سپس روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
۵ – تابه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید. سیر را با پهلوی چاقو له کنید و سپس پوست آن را جدا کنید. سیر را خیلی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن ، به تابه اضافه کنید. بعد از ۱۰ ثانیه لوبیا و گوجه را اضافه کنید و همه مواد را تفت دهید تا کمی نرم شوند سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.
۶ – سبزیجات را در ظرف سرو بریزید. استیک را روی آن قرار دهید. مقداری از سس مورنی را روی استیک بریزید و توپی های کره ای را روی سس بچینید.