طرز تهیه اوت میل انار و کدو
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهسرو برای :
- 7 عددمواد لازم :
40 گرم جو پرک دو سر10 گرم تخم آفتاب گردان
150 گرم کدو حلوایی
2 عدد عسل
40 گرم دانه انار
200 میلی لیتر شیر
5 گرم دانه چیا
این دسر خوشطعم و خوشرنگ پاییزی رو با میوههای فصل براتون آماده کردیم، تا با هر قاشقی که میل میکنید، همراه حس تازهگی از ترکیب طعمهای مختلف لذت ببرید.
طرز تهیه اوت میل انار و کدو
۱ – کدو را پوست کنده و به شکل مکعبی برش دهید و با نیمی از عسل به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید تا مقداری نرم شود.
۲ – شیر، جو دوسر، باقیمانده عسل و دانه چیا را در تابهای با هم مخلوط کنید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه این ترکیب استراحت کند سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظتی شبیه ماست برسد.
۳ – ظرفی را برای سرو اوت میل انتخاب کنید. کف ظرف مقداری دانه انار بریزید.
۴ – مقداری از مخلوط جوی دوسر را روی انار بریزید.
۵ – تخم آفتابگردان را روی مخلوط جو دوسر بریزید.
۶ – مقداری از کدو نیم پز را روی مخلوط جو دوسر بریزید و روی آنرا با دانههای انار تزئین کنید. به همین ترتیب باقیمانده ظرفهای دسر را تزئین کنید. ظرفهای دسر را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید.