طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی آدمکی
مدت زمان پخت :
- 40 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
- کره ۱/۲ پیمانه- شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
- عسل ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
- آرد سه و یک چهارم پیمانه
- پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
بیسکویت زنجبیلی (جینجر برد) یکی از کوکی های خوشمزه و لذیذ است که به شکل آدمک زنجبیلی برای مراسم کریسمس و فصل سرما تهیه می شود. بیسکویت زنجبیلی از مواد غذایی ترموژنیک، خوراکی هایی که دمای بدن را افزایش می دهند و برای میان وعده بچه ها در زمستان مناسب است.
طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی آدمکی
۱ ) فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
۲ ) کف دو عدد سینی فر کاغذ مخصوص شیرینی پزی بندازید.
۳ ) با کمک همزن برقی، شکر و کره را با سرعت متوسط بزنید تا رنگ مخلوط روشن شود و بعد تخم مرغ زده شده را اضافه نمایید.
۴ ) آرد را به همراه جوش شیرین و پودر زنجبیل الک کنید و همراه نمک به مخلوط کره و شکر اضافه نمایید و با کمک همزن یا چاقو پهن سر صاف، مواد را کاملا مخلوط کنید.
۵ ) دستتان را به آرد آغشته کنید و مواد را روی سطح آردپاشی شده بریزید و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانیکه خمیر نرمی درست شود ورز بدید.
۶ ) خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را داخل سلفون بپیچید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خمیر سفت شود.
۷ ) خمیر را بین دو کاغذ روغنی یا سلفون به ضخامت ۵ میلی لیتر باز کنید و دوباره به مدت یک ربع داخل یخچال بگذارید و بعد قالب بزنید.
۸ ) خمیر را با قالب مخصوص شیرینی پزی جدا کنید و داخل سینی فر به فاصله ۳ سانتیمتر از هم بچینید.
۹ ) بیسکویتها را به مدت ۱۲ دقیقه یا تا زمانیکه قهوه ای روشن شوند بپزید.
۱۰ ) بگذارید کامل خنک شوند و سپس تزیین کنید.
۱۱ ) با انجام این مراحل حدود ۳۰ عدد بیسکویت دارید البته بسته به سایز قالب، برای بار اول می توانید به راحتی مقدار مواد را نصف کنید.
نکته:
- این کوکی به تنهایی شیرین نیست و می توانید آن را همراه یک شیرین کننده مانند مربا یا عسل سرو کنید.
- بیسکویت زنجبیلی را در ظرف در بسته به مدت یک هفته می توان نگه داری کرد.