مدت زمان پخت :

- 40 دقیقه

سرو برای :

- 4 نفر

مواد لازم :

- کره ۱/۲ پیمانه
- شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
- عسل ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
- آرد سه و یک چهارم پیمانه
- پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری

بیسکویت زنجبیلی (جینجر برد) یکی از کوکی های خوشمزه و لذیذ است که به شکل آدمک زنجبیلی برای مراسم کریسمس و فصل سرما تهیه می شود. بیسکویت زنجبیلی از مواد غذایی ترموژنیک، خوراکی هایی که دمای بدن را افزایش می دهند و برای میان وعده بچه ها در زمستان مناسب است.

 

طرز تهیه بیسکویت زنجبیلی آدمکی

۱ ) فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید.
۲ ) کف دو عدد سینی فر کاغذ مخصوص شیرینی پزی بندازید.

۳ ) با کمک همزن برقی، شکر و کره را با سرعت متوسط بزنید تا رنگ مخلوط روشن شود و بعد تخم مرغ زده شده را اضافه نمایید.

۴ ) آرد را به همراه جوش شیرین و پودر زنجبیل الک کنید و همراه نمک به مخلوط کره و شکر اضافه نمایید و با کمک همزن یا چاقو پهن سر صاف، مواد را کاملا مخلوط کنید.

۵ ) دستتان را به آرد آغشته کنید و مواد را روی سطح آردپاشی شده بریزید و به مدت ۱ دقیقه یا تا زمانیکه خمیر نرمی درست شود ورز بدید.

۶ ) خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را داخل سلفون بپیچید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خمیر سفت شود.

۷ ) خمیر را بین دو کاغذ روغنی یا سلفون به ضخامت ۵ میلی لیتر باز کنید و دوباره به مدت یک ربع داخل یخچال بگذارید و بعد قالب بزنید.

۸ ) خمیر را با قالب مخصوص شیرینی پزی جدا کنید و داخل سینی فر به فاصله ۳ سانتیمتر از هم بچینید.

۹ ) بیسکویتها را به مدت ۱۲ دقیقه یا تا زمانیکه قهوه ای روشن شوند بپزید.

۱۰ ) بگذارید کامل خنک شوند و سپس تزیین کنید.

۱۱ ) با انجام این مراحل حدود ۳۰ عدد بیسکویت دارید البته بسته به سایز قالب، برای بار اول می توانید به راحتی مقدار مواد را نصف کنید.

 

نکته:

  • این کوکی به تنهایی شیرین نیست و می توانید آن را همراه یک شیرین کننده مانند مربا یا عسل سرو کنید.
  • بیسکویت زنجبیلی را در ظرف در بسته به مدت یک هفته می توان نگه داری کرد.