مدت زمان پخت :

- 10 الی 15 روز

مواد لازم :

- پیاز به تعداد دلخواه
- پونه کوهی خشک به مقدار لازم
- فلفل تند خرد شده به مقدار لازم
- سرکه به مقدار لازم

برای تهیه ترشی پیاز سعی کنید از پیازهای ریز استفاده نمایید.

 

طرز تهیه ترشی پیاز :

پیازهای را پوست گرفته، شسته و روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی آن گرفته شود. پیازها را داخل ظرف تمیزی قرار داده و سپس طی چند مرحله مقدار کمی پونه کوهی خشک و فلفل تند خرد شده اضافه کنید. در ادامه مخلوطی از سرکه، نمک و آب جوشیده ی سرد شده، روی پیازها بریزید. در پایان مواد را داخل ظرفی دربسته ریخته و محکم ببندید. دقت کنید حتما مواد را دو روز در جای گرم قرار دهید و سپس آن را به جای خنک منتقل کنید تا خوب جا بیافتد.

 

نکته  :

  • برای رنگ صورتی ترشی پیاز مقداری لبوی پخته شده را همراه آب آن بعد از خنک شدن داخل ظرف ترشی بریزید.
  • میتوانید سرکه خالص را رروی ترشی ریخته اما درصورتی که فکر میکنید سرکه تند و تیز است میتوانید مقداری آب جوشیده سرد شده را با سرکه مخلوط کنید.
  • نمک را هم به مقداری بریزید که وقتی از سرکه میچشید نمکش را احساس کنید.
  • سرکه، آب، و مقداری نمک را با هم مخلوط کرده تا یک محلول خوب بدست بیاید. نسبت سرکه به آب باید ۲به۱باشد.
  • استفاده از پونه خشک دلخواه است.