طرز تهیه ترشی کلم
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهمواد لازم :
کلم بنفش به مقدار لازمسرکه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
ترشی کلم بنفش را به راحتی میتوانید در زمان کوتاه در خانه تهیه کرده و در کنار غذاهای خوشمزه، سرو کنید.
طرز تهیه ترشی کلم
ابتدا کلم ها رو کامل و یکدست خرد کرده، شسته و آبکش کنید تا آبشان کشیده شود.
کلم بنفش را داخل قابلمه ریخته و مخلوطی از سرکه، نمک و آب جوشیده ی سرد شده روی آن بریزید.
قابلمه را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد از دو جوش شعله را خاموش کنید.
بعد از اینکه مواد خنک شد آنها را داخل ظرف مخصوص ترشی بریزید و در جای خنک، ترجیحا یخچال قرار دهید.
دقت کنید ترشی را باید در جای خنک قرار دهید وگرنه بعد از مدتی رنگ اصلی خود را از دست میدهد.
نکاتی در مورد تهیه ترشی :
هیچ وقت سرکه را به تنهایی برای ترشی استفاده نکنید. حتما مقداری آب جوشیده ی سرد شده را با آن ترکیب کنید، این کار تیزی ترشی را میگیرد. حتی میتوانید از سرکه انگور استفاده نمایید.
برای تهیه ترشی گوجه گیلاسی باید دقت کنید اگر ترشی ها کاملا رسیده باشند، بعد از ترشی انداختن گوجه ها ترک خورده و له می شوند. پیشنهاد میشود از گوجه هایی که مقداری کال هستند استفاده نمایید.
ترشی کلم بنفش را براساس دستور تهیه مادرم درست کردم که خوشرنگ تر و خوشمزه تر شد. معمولا سه کاسه بزرگ سرکه را با یک کاسه آب جوشیده ی سرد شده و ۳ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کرده و روی ترشی ها ریختم. این نسبت کلی است ممکن است یک ظرف ترشی به ۶ کاسه سرکه نیاز داشته باشد پس دقت کنید و به همان نسبت آب و نمک را به مواد اضافه نمایید.