طرز تهیه دسر تیرامیسو
مدت زمان پخت :
- 40 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
- بیسکویت پتی بور : نصف بسته- خامه صبحانه پگاه : نصف بسته صورتی ( ۵۰ گرم )
- پنیر خامه ای : ۱ بسته ( ۵۰ گرم )
- زرده تخم مرغ : ۱ عدد
- وانیل : نصف قاشق چای خوری
- شکر : ۱/۲ پیمانه
- قهوه : ۱ قاشق چای خوری
- آب : یک لیوان
دسر تیرامیسو ( tiramisu ) یا ترامیسو به معنی ” من را بالا بکش” یکی از محبوبترین دسرهای ایتالیایی است که برای تهیه آن از یک لایه بیسکویت آغشته به قهوه و لایه ای از مخلوط خامه، پنیر خامه ای، زرده تخم مرغ و شکر استفاده می شود.
طرز تهیه دسر تیرامیسو :
ابتدا زرده تخم مرغ را همراه با وانیل به مدت ۴ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا رنگش تغیر کند و حالت کشدار پیدا کند، سپس شکر را اضافه می کنیم ( همه شکر را اضافه نکنید. ۲ قاشق غذا خوری را نگه دارید ) و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه هم می زنیم، ظرف را روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه با بخار آب کتری حرارت ببیند و کمی غلیظ شود و به رنگ کرم تبدیل شود، کمی هم از زیر آن را هم می زنیم تا ته نگیرد و به رنگ زرد پررنگ درنیاید.
خامه صبحانه را همراه با یک قاشق غذاخوری شکر داخل ظرفی با همزن خوب هم می زنیم همزدن را ادامه می دهیم تا زمانی که وقتی ظرف را برگرداندیم خامه تکان نخورد.
مخلوط زرده تخم مرغ را به خامه اضافه می کنیم و حدود ۲ دقیقه هم میزنیم.
پنیر را همراه با یک قاشق غذا خوری شکر در ظرفی جداگانه به مدت ۴ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم. ( زیاد هم نزنید چون ممکن است پنیر آب شود و دسر را خراب کند). سپس به مخلوط خامه و تخم مرغ ( مرحله ۳ ) اضافه می کنیم و حدود ۳ دقیقه با درجه کم هم می زنیم تا مواد سفتی خود را از دست ندهد و همه مواد کامل مخلوط و صاف و یکدست شوند.
برای آماده کردن بیسکویت داخل دسر باید اول قهوه را آماده کنیم. یک قاشق چای خوری سر پر قهوه را همراه با یک لیوان آب داخل قهوه ساز روی حرارت خیلی ملایم بگذارید تا بجوشد و رویش کف کند. بگذارید تا کمی سرد شود.
مخلوط آماده ترامیسو را در ظرف دلخواه برای سرو بریزید.
بیسکویت ها را یکی یکی داخل قهوه فرو کنید تا کمی نرم شود، سپس روی مواد را با یک لایه از بیسکویت بپوشانید.
کمی دیگر از مواد را روی بیسکویت ها بریزید و دوباره همین کار را تکرار کنید تا ظرف شود.
تیرامیسو را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. نوش جان!
نکته :
برای درست کردن قهوه اگر قهوه ساز ندارید می توانید از قوری استفاده کنید. البته اگر از قوری استفاده می کنید باید حتما از شعله پخش کن استفاده کنید.
از خامه پگاه ( بسته صورتی ) استفاده کنید.
بجای بیسکویت پتی بور می توانید از هر نوع بیسکویت ساده دیگر استفاده کنید.