طرز تهیه دسر یخی انگور
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهدسرهای یخی که به ایتالیایی به گرانیتا شهرت دارند، معمولا از شکر ، آب و مزه های مختلف تهیه می شود. طرز تهیه این دسر یخی بسیار ساده است در عین حال یک دسر خوشمزه و لذیذ برای فصل تابستان خواهید داشت. برای تهیه این دسر یخی به ۹۰۰ گرم انگور (ترجیحا قرمز یا مشکی ) احتیاج دارید. انگورها را شسته و خشک کنید.
طرز تهیه دسر یخی انگور :
۱ ) ابتدا فر را روی درجه ۵۰۰ فارنهایت قرار دهید تا گرم شود. انگورها را داخل یک ظرف بریزید و داخل فر بگذارید تا زمانی که قهوه ای و ترد شوند. ( این کار را روی گاز نیز می توانید انجام دهید) معمولا ۲۵ دقیقه طول می کشد تا در این درجه حرارت ، انگورها به حالت ایده آل تبدیل شوند.
۲ ) ظرف را از فر در بیاورید و بگذارید تا انگورها خنک شوند. سپس آنها را در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست شوند.
۳ ) خمیر بدست آمده را در یک ظرف بریزید و در فریزر قرار دهید. بگذارید یک شب بماند تا کاملا یخ ببندد. روز بعد آن را از فریزر خارج کرده و با کمی شیره انگور سرو کنید تا طعم بهتری بگیرد.