طرز تهیه دمنوش انار
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهسرو برای :
- 2 نفرمواد لازم :
انار ۱ عدد بزرگآب سرد ۴ لیوان
برگ نعناع به دلخواه
عسل به میزان لازم
چای انار یکی از بهترین دمنوش های میوه ای محسوب می شود.انار خواص بسیاری دارد.برای کم خونی و فقر آهن بدن معجزه گر است.توصیه میکنیم در فصل زمستان بسیار انار و چای انار بخورید.انار ارمغان هوای سرد است، عصرهای سرد پاییزی و زمستانی خود را با نوشیدن این چای ساده، گرم کنید.
طرز تهیه دمنوش انار
– انار را تمیز بشویید. سر آن را جدا کنید و آن را به چند قسمت تقسیم کنید.
– در قابلمه ی کوچکی، تکه های انار(به همراه پوست) و آب را بجوشانید. سپس حرارت را کم کرده، (در صورت استفاده) برگ های نعناع را در آن انداخته و برای حدود ۱۵ دقیقه، تا زمانی که عطر آن ها بلند شود، حرارت دهید. در پایان عسل را به آن اضافه کنید و چای را هم بزنید. چای را از صافی رد کنید و آن را گرم بنوشید.