مدت زمان پخت :

- 20 دقیقه

مواد لازم :

- بهارنارنج 1 قاشق غذاخوری
- آب یک لیوان

شکوفه نارنج یا بهارنارنج،شکوفه درخت نارنج است ، گلهای بهار نارنج به صورت گلهای منفرد و یا چند تایی در طول شاخه‌ها قرار می‌گیرند. این گل‌ها بسیار معطر، ترد و شکننده و سفید رنگ و شامل ۵ گلبرگ می‌باشند.
گلبرگ‌های ضخیم آن، زبانه‌ای شکل، به رنگ سفید متمایل به زرد است که بر روی آنها حفره‌های ترشحی اسانس رابه روشنی می‌توان مشاهده‌نمود.

نام علمی: Citrus aurantium

طبیعت: بهارنارنج ازنظرطب سنتی ایران طبیعتی گرم و خشک دارد.

 

طرز تهیه دمنوش بهار نارنج :

یک قاشق غذاخوری بهار نارنج را در قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم که به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل به شیرین کردن دمنوش، می توانید از نبات یا عسل استفاده کنید.

 

خواص :

این دمنوش بر روی سیستم عصبی تاثیر مثبت داشته و خاصیت آرامبخش دارد و همچنین اضطراب را از بین می برد.
نوشیدن این دمنوش قبل از خواب موجب رفع بی خوابی می شود.
این دمنوش اشتها آور است.
دمنوش بهار نارنج مشکل نفخ و ورم معده و روده را رفع می کند.
نوشیدن این دمنوش باعث بهبود سردردهای عصبی یا ناشی از میگرن می شود.

 

موارد منع مصرف :

استفاده زیاد از این دمنوش باعث بالا رفتن فشارخون وضربان قلب می شود. همچنین این دمنوش می بایست در دوران بارداری و شیردهی با احتیاط مصرف شود.