طرز تهیه دمنوش بهار نارنج
مدت زمان پخت :
- 20 دقیقهمواد لازم :
- بهارنارنج 1 قاشق غذاخوری- آب یک لیوان
شکوفه نارنج یا بهارنارنج،شکوفه درخت نارنج است ، گلهای بهار نارنج به صورت گلهای منفرد و یا چند تایی در طول شاخهها قرار میگیرند. این گلها بسیار معطر، ترد و شکننده و سفید رنگ و شامل ۵ گلبرگ میباشند.
گلبرگهای ضخیم آن، زبانهای شکل، به رنگ سفید متمایل به زرد است که بر روی آنها حفرههای ترشحی اسانس رابه روشنی میتوان مشاهدهنمود.
نام علمی: Citrus aurantium
طبیعت: بهارنارنج ازنظرطب سنتی ایران طبیعتی گرم و خشک دارد.
طرز تهیه دمنوش بهار نارنج :
یک قاشق غذاخوری بهار نارنج را در قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم که به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل به شیرین کردن دمنوش، می توانید از نبات یا عسل استفاده کنید.
خواص :
این دمنوش بر روی سیستم عصبی تاثیر مثبت داشته و خاصیت آرامبخش دارد و همچنین اضطراب را از بین می برد.
نوشیدن این دمنوش قبل از خواب موجب رفع بی خوابی می شود.
این دمنوش اشتها آور است.
دمنوش بهار نارنج مشکل نفخ و ورم معده و روده را رفع می کند.
نوشیدن این دمنوش باعث بهبود سردردهای عصبی یا ناشی از میگرن می شود.
موارد منع مصرف :
استفاده زیاد از این دمنوش باعث بالا رفتن فشارخون وضربان قلب می شود. همچنین این دمنوش می بایست در دوران بارداری و شیردهی با احتیاط مصرف شود.