طرز تهیه دمنوش نعنا
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهمواد لازم :
- برگ نعنا تازه 2 قاشق به ازای هر نفر- آب جوش 1 لیوان
- نبات یا عسل (اختیاری)
نعنا از گیاهان پرخاصیت و دارای طبیعتی گرم و خشک می باشد. مهمترین خاصیت دمنوش نعنا، تاثیر آن بر دردهای دستگاه گوارش شامل درد معده، روده، نفخ، دلپیچه، تهوع و اسهال است. همچنین از این دمنوش برای رفع بوی نامطبوع دهان و پیش گیری از بروز بیماری لثهای استفاده میشود. دمنوش نعنا برای رفع سینه درد و سرفه نیز بسیار مفید است.
طرز تهیه دمنوش نعنا:
برگ های نعنا را بشویید و خشک کنید. سپس ۲ قاشق غذا خوری برگ نعنا تازه را در یک قوری یا لیوان دمنوش بریزید و یک لیوان بزرگ آب جوش روی آن بریزید و اجازه دهید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم بکشد. از برگ نعنا خشک شده نیز می توانید استفاده کنید. سپس در فنجان بریزید و میل کنید. در صورت تمایل می توانید دمنوش نعنا را با کمی عسل یا نبات آن را شیرین کنید.
نکته:
خانم های باردار در مورد مصرف این دمنوش حتما با پزشک خود مشورت کنند.