طرز تهیه رومسکو استیک
مدت زمان پخت :
- 45 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
1 تکه راسته گوساله1.5 حبه سیر
0.5 عدد گوجه فرنگی
0.5 عدد فلفل دلمه ای قرمز
150 گرم سیب زمینی
1 قاشق سوپخوری پسته
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
0.5 قاشق سوپخوری سرکه
15 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
رومسکو یک سس با اصالت اسپانیاییست و در کنار انواع غذاهای دریایی، استیک، مرغ و سبزیجات سرو میشود.
طرز تهیه رومسکو استیک
۱ – آماده سازی مواد اولیه: فر را در دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. مواد اولیه را بشویید. پوست سیرها را بکنید. گوجه را از طول ۴ قاچ کنید. سر و دانههای فلفل دلمه را جدا کنید و آن را از طول چهار قاچ کنید. سیب زمینیها را بهصورت حلقههایی درشت خرد کنید.
۲ – کباب کردن سبزیجات: سیر، فلفل دلمه و گوجه را در یک لایه، روی یک طرف سینی فر بچینید و سیب زمینیها را در طرف دیگر سینی بچینید. (دقت کنید مواد با هم ترکیب نشوند!) مواد داخل سینی را با روغن، نمک، فلفل و نیمی از پاپریکا مزهدار کنید. فلفل دلمهای، گوجه و سیب زمینی را طوری روی سینی قرار دهید تا پوست آنها روی سینی باشد. سینی را به مدت ۲۲ تا ۲۴ دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی و نرم شوند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
۳ – پخت استیک: وقتی ۱۵ دقیقه از کباب شدن مواد در فر گذشت، استیکها را با دستمال خشک کنید و دو طرف آن را با باقی پاپریکا، نمک و فلفل مزهدار کنید. ۲ قاشق چایخوری روغن را در تابهای متوسط بریزید و روی حرارت نسبتاً زیاد قرار دهید تا داغ شود. استیکها را داخل تابه قرار دهید و هر طرف آن را به مدت ۲ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا به حد دلخواهتان پخته شود. استیک را داخل بشقاب قرار دهید .
۴ – شروع رومسکو: در زمان استراحت استیک و وقتی که سبزیجات پخته خنک شدند، سیر کبابی، فلفل دلمه کبابی و گوجه را روی تخته برش قرار دهید و کاملا آنها را خرد کنید و بعد در کاسه ای متوسط بریزید.
۵ – پایان رومسکو: پسته و سرکه را در کاسه حاوی سبزیجات خرد شده بریزید و با کمی روغن، نمک و فلفل آن را مزه دار کنید.
۶ – سرو غذا: سیب زمینی ها و استیک ها را داخل بشقاب قرار دهید و هر مقدار سس که دوست دارید روی استیک بریزید و غذا را سرو کنید.