طرز تهیه سالاد انبه و برنج
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
- ۱ فنجان برنج قهوه ای- ۱ عدد انبه
- یک فنجان برگ کرفس تازه
- ۱ فنجان برگ نعناع تازه
- ۱ فنجان برگ ریحان تازه
- ۱ فنجان جعفری تازه
- ۱ فنجان پیازچه تازه
- ۳ عدد برگ لیموی کفیری (Kaffir Lime leave) که به جای آن میتوان از یک یا دو تا برگ بو استفاده کرد
- ۶ تا ۸ عدد موسیر
- ۳ ساقه علف لیمو (نوعی علف استوایی است که بوی لیمو را می دهد. این گیاه مغذی بومی هند است و برای طعم دادن غذاها مورد مصرف قرار می گیرد. این گیاه دارای مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی و اسید چربی است.)
- ۲ تا ۳ عدد فلفل قرمز به دلخواه
- روغن زیتون
- چند عدد لیموی سبز
- نمک
سالاد انبه و برنج اندونزیایی یکی از محبوب ترین ها و متفاوت ترین سالاد های جزایر بالی در اندونزی است. طعم تندی و شیرینی یکی از هیجان انگیز ترین طعم هایی است که همواره در مزه دار کردن غذاها یا ساخت سس های محبوبی مثل سس تند و شیرین آسیایی استفاده می شده است.
طرز تهیه سالاد انبه و برنج :
برای تهیه سالاد انبه و برنج اندونزیایی ابتدا در یک شیرجوش متوسط ۲ لیوان آب و یک چهارم قاشق چای خوری نمک را جوش بیاورید. یک فنجان برنج قهوه ای دانه بلند به آن اضافه کنید و بگذارید جوش بزند.
پس از چند دقیقه حرارت را کم کنید و در قابلمه را با دری که کیپ می شود ببندید.
بگذارید برای ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود و تمام آب آن جذب شود بپزد.
به مزه ی اصلی سالاد انبه و برنج، یعنی انبه رسیدیم.
انبه را نازک پوست بکنید.
بعد از پوست کندن، انبه را به تکه های کوچک تقسیم کنید. آن ها در یک کاسه بریزد و کنار بگذارید.
کرفس، ریحان، نعناع و جعفری را رشته رشته خرد کنید. سعی کنید تکه های آن خیلی ریز نشود. حتی می توانید برگ ها را به طور کامل و ریز نشده استفاده کنید.
در این دستور برگ ها کامل نگه داشته شده.
پیازچه و فلفل قرمز (به میزان دلخواه ) را به صورت مورب ریز کنید.
سپس آن ها را با همه ی سبزی ها و انبه مخلوط کنید.
موسیر ها را ریز خرد کنید و در یک ماهیتابه ی کوچک با روغن زیتون و شعله ی متوسط کمی تفت دهید.
در همین زمان علف های لیمو را پاک کنید. ته آن را جدا کنید و سر برگ هایش را بگیرید. آن را خرد کنید و تکه ها را در یک هاون بکوبید تا نرم شود.
آن را به موسیر اضافه کنید. برگ لیموی کفیر یا برگ بو را با یک قیچی ریز کنید و به این ترکیبات اضافه کنید.
اجازه دهید برای ۵ دقیقه ی دیگر هم سرخ شوند.
در صورت لزوم به آن روغن اضافه کنید تا نسوزد.
سالاد انبه و برنج اندونزیایی شما تقریبا حاضر است.
کافیست همه ی آن چه که حاضر کرده اید را با هم مخلوط کنید.
به سالاد انبه اندونزی مخلوط نمک و آب لیمو ی سبز اضافه کنید. نوش جان!