طرز تهیه سالاد ماهی سالمون و سس خردل
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 4 نفرمواد لازم :
- ۴۰۰ گرم لوبیا سبز پاک شده- ¼ پیمانه سرکه ی بالزامیک
- ۲ قاشق غذاخوری خردل کلاسیک
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
- ۱ قاشق غذا خوری موسیر ریز شده
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
- ۴ تکه فیله ی ماهی سالمون متوسط
- ۴ کاسه ی کوچک انواع کاهوی خرد شده
- ¼ پیمانه پیاز قرمز شیرین حلقه شده
- ۲ عدد تخم مرغ پخته شده
خوردن غذاهایی مثل سالاد با ماهی سالمون که ترکیبی از پروتئین های گیاهی یا حیوانی با سبزیجات هستند، می تواند مواد مغذی متنوعی را به بدن شما اضافه کند.
ماهی سالمون حاوی اسیدهای چرب مفید امگا ۳ است که برای رشد بدن و به خصوص سلول های مغز بسیار مفید هستند.
این سالاد هم، به علت داشتن سالمون و تخم مرغ آب پز شده سرشار از پروتئین است. اگر مشکل کلسترول دارید بهتر است، زرده تخم مرغ را حذف کنید.
طرز تهیه سس:
برای درست کردن سس سالاد با ماهی سالمون ، سرکه، خردل، موسیر، کمی نمک وفلفل را در کاسه یا لیوان بریزید و خوب به هم بزنید تا کاملا یک دست شود.
طرز تهیه سالاد ماهی سالمون :
۱ ) گریل را روشن کنید تا گرم شود.
۲ ) در همین حین تخم مرغ ها را آب پز کنید.
۳ ) یک قابلمه متوسط را از آب پر کنید و بگذارید تا جوش بیاید. لوبیا سبز ها را به آب در حال جوش اضافه کنید و برای ۲ دقیقه بپزید. آن ها را آبکش کنید. لوبیا را در یک ظرف آب یخ بریزید و باز آبکش کنید و بگذارید تا خشک شوند.
۴ ) با اسپری روغن یا با ریختن چند قطره روغن روی هر تکه ماهی آن ها را کاملا به روغن آغشته کنید. کمی نمک و فلفل روی تکه های ماهی بپاشید و آنها را به صورتی که پوستش بالا باشد روی گریل پهن کنید.
برای ۸ دقیقه آن ها را بپزید، یا با چنگال تست کنید . بعد از ۴ دقیقه تکه ها را برگردانید.
۵ ) برای سرو کردن سالاد با ماهی سالمون ، برای هر کس کاسه متوسط یا بشقابی گود در نظر بگیرید. در هر ظرف ابتدا کاهو بریزید.
تخم مرغ ها را حلقه ای ببرید و در ظرف هر کس روی کاهوها بگذارید. روی آن کمی پیاز حلقه شده بریزید و لوبیاها را اضافه کنید.
در نهایت سالمون را روی هر ظرف قرار دهید. سس را روی همه مواد پخش کنید.