مدت زمان پخت :

- یک ساعت

سرو برای :

- 1 نفر

مواد لازم :

175 گرم فیله ماهی سالمون
50 گرم لوبیا سبز
1 عدد پیازچه
2 گرم کنجد
1 عدد فلفل دلمه‌ رنگی
200 گرم سیب زمینی
20 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
20 میلی لیتر سس تریاکی غلیظ

اگر طرفدار غذاهای دریایی هستید حتما این سالمون با سس بسیار لذیذش رو امتحان کنید

 

طرز تهیه سالمون تری یاکی

 

۱ – مواد اولیه را بشویید. سیب زمینی را با پوست برش های نامنظم متوسط دهید. فلفل دلمه ای را برش های مثلثی متوسط دهید. چوب لوبیا ها را جدا کنید. قسمت سبز پیازچه را ریز برش دهید و قسمت سفید آنرا دور بیاندازید. فر را در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۲ – سالمون را به سس تری یاکی آغشته کنید و به مدت ۱-۳ ساعت ( بستگی به زمانی که دارید) در یخچال قرار دهید.
۳ – در کاسه ای فلفل و سیب زمینی خرد شده را به مقداری نمک و فلفل و روغن آغشته کنید.
۴ – سالمون و سیب زمینی ها را در سینی فر قرار دهید و تا زمانیکه سیب زمینی ها کبابی شوند ( ۱۵-۲۰ دقیقه) سینی را در فر گرم شده قرار دهید.
۵ – تابه ای را حاوی مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. لوبیا ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید سپس آنرا آبکش کنید.
۶ – سینی فر را بیرون آورید. روی سالمون را با پیازچه و کنجد تزیین کنید. سالمون را در کنار سیب زمینی کبابی و لوبیا پخته سرو کنید.