طرز تهیه ساندویچ سوشی
مدت زمان پخت :
- یک ساعتسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
100 گرم برنج ژاپنی
7 میلی لیتر سرکه برنج
5 گرم شکر
30 گرم فیله سالمون دودی
70 گرم هویج
70 گرم خیار
1 عدد ورق نوری
15 گرم سس مایونز ژاپنی
15 گرم سس چیلی
50 گرم لبو
5 گرم کنجد
1 به مقدار لازم نمک
15 گرم جینجر
15 گرم سس واسابی
یه سوشی هیجان انگیز با فیله سالمون دودی، هویج و خیار و یه برش متفاوت و زیبا برای شما که عاشق سوشی هستین.
طرز تهیه ساندویچ سوشی
۱ – برنج را بشویید و با آب داغ نیمساعت خیس کنید. بعد آب روی برنج را خالی و نیمی از آن را در آب در حال جوش بریزید طوری که نیمسانت روی برنج را آب بگیرد. نیمی از شکر و نیمی از سرکه برنج و مقداری نمک را به برنج اضافه کنید. بعد از ۱۰ دقیقه جوشیدن به میزان دلخواه نمک اضافه کنید، درب برنج را بگذارید تا ۱۰ دقیقه دم بکشد. بعداز آماده شدن، از قابلمه خارج کنیدو در ظرفی بریزید تا سرد شود.دست خود را خیس کنیدو یک لایه نازک از برنج سفید روی ورق نوری پخش کنید.
۲ –هویج و خیار را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. توسط پوست کن ، خیار و هویج را بصورت ورق های نازک برش دهید. ورق های هویج را به مدت ۵ دقیقه در آب در حال جوش بپزید سپس آنرا آبکش کرده و خشک کنید و روی برنج در یک لایه بچینید.
۳ – سس چیلی را روی هویج بریزید و پخش کنید. ورق های خیار را روی سس چیلی در یک لایه بچینید. فیله سالمون را روی ورق های خیار در یک لایه بچینید.
۴ –سس مایونز ژاپنی را روی فیله سالمون بریزید و پخش کنید.
۵ –پوست لبو را جدا کنید و آنرا به چند قسمت برش دهید و به مدت ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید سپس با آب قرمز لبو باقیمانده برنج را طبق دستور برنج سفید به همراه شکر و سرکه برنج آماده کنید تا برنج قرمزی بدست آید. دست خود را خیس کنید و یک لایه نازک از برنج صورتی روی ورق نوری پخش کنید و روی آنرا با کنجد تزیین کنید. ورق نوری که روی ان برنج صورتی را قرار داده اید را روی فیله سالمون قرار دهید.
۶ –ساندویچ سوشی را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد آن را به کمک یک چاقو خیلی تیز و تمیز از طریق قطر های ورق نوری برش دهید. سوشی را به همراه سس واسابی و جینجر سرو کنید. نوش جان!