طرز تهیه ساندویچ چیکن باربکیو
مدت زمان پخت :
- 30 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
1 عدد ران مرغ بدون استخوان1 عدد نان کایسر یا همبرگر
40 گرم سس باربیکیو
0.5 عدد پیازچه
110 گرم کلم
110 گرم سیب زمینی استانبولی
0.5 قاشق سوپخوری سرکه قرمز
0.5 قاشق سوپخوری شکر
10 گرم خیار شور
5 گرم سس خردل دیژون
20 گرم سس مایونز
15 میلی لیتر روغن
1 به مقدار لازم نمک
1 به مقدار لازم فلفل سیاه
ما کم کم با این غذا به بدرقه تابستان میرویم. ساندویچ مرغ خرد شده ما با سس باربکیو طعمی خاص و جدید به خود میگیرد. این ساندویچ با سالاد کلم که با سرکه و شکر مخلوط شده سرو میشود و یک ترکیب بینظیر از سس مایونز، خردل و سیب زمینی که با پیازچه تزئین شده است در کنار این ساندویچ های بامزه قرار میگیرد.
طرز تهیه ساندویچ چیکن باربکیو
۱ – پخت مرغ: فر را در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قابلمه ای حاوی آب و مقداری نمک را روی شعله زیاد قرار دهید تا به جوش آید. سپس مرغ ها را داخل آب جوش بریزید. بعد از ۱۰ تا ۱۲ دقیقه (مرغ کاملاً پخته شود)، مرغ را آبکش کنید و آنها را روی تخته برش بگذارید. توسط ۲ چنگال، مرغ ها را به قطعاتی کوچک تقسیم کنید. قابلمه را تمیز کنید.
۲ – آماده سازی مواد اولیه: در زمان پخت مرغ، مواد اولیه را بشویید و خشک کنید. قابلمه ای متوسط حاوی آب و مقداری نمک را روی شعله زیاد قرار دهید تا به جوش آید. خیار شور ها را ریز خرد کنید و به ازای هر دو نفر یک قاشق سوپخوری، کنار بگذارید. سیب زمینی ها را به صورت حلقه هایی ۶ میلیمتری برش بزنید. انتهای پیازچه ها را جدا کنید و آنها را به صورت حلقه ای برش بزنید. دقت کنید که قسمت سفید و سبز پیازچه با هم مخلوط نشوند. مغر کلم را جدا کنید و آن را نازک برش بزنید. نان ها را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. سس مایونز و خردل را با هم مخلوط کنید.
۳ – پخت سیب زمینی: سیب زمینی ها را در قابلمه متوسط حاوی آب جوش بریزید. ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بعد (زمانی که چنگال به راحتی در سیب زمینی ها فرو میرفت و سیب زمینی ها کاملاً پخته شدند.) سیب زمینی ها را آبکش کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید. خیارشور، قسمت سفید پیازچه و نیمی از مخلوط مایونز و خردل را به سیب زمینی ها اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. سیب زمینی ها را به ظرف سرو منتقل کنید.
۴ – سالاد کلم: در زمان پخت سیب زمینی ها، کلم، سرکه، شکر، باقی سس مایونز_خردل و بیشتر قسمت سبز پیازچه را داخل سالاد بریزید و با هم مخلوط کنید. سالاد را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سالاد را به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شود و گاها آن را هم بزنید.
۵ – تست کردن نان ها: در زمان مزه دار شدن کلم، نان های همبرگر را روی سینی فر قرار دهید به صورتی که قسمت برش نخورده روی سینی فر باشد. نان ها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در فر قرار دهید تا ترد شوند. نان ها را از فر خارج کنید. در زمان تست شدن نان، مرغ خردشده و سس باربکیو را داخل قابلمه ای که مرغ را در آن پختید بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. ۲ تا ۴ دقیقه مواد را با هم تفت دهید تا کاملاً گرم شوند. در صورت نیاز، مخلوط را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.
۶ – آماده سازی ساندویچ: نان ها را به ظرف سرو منتقل کنید. مرغ طعم دار شده رابین نان ها تقسیم کنید و روی آنها سالاد کلم بریزید و روی نان ها را با تکه دیگر نان ببندید. باقی سالاد را به ظرف سرو منتقل کنید. سالاد سیب زمینی را با قسمت سبز پیازچه تزئین کنید. نوش جان!