طرز تهیه ساندویچ ژامبون پنیر
مدت زمان پخت :
- 15 دقیقهسرو برای :
- 1 نفرمواد لازم :
50 گرم ژامبون گوشت50 گرم ژامبون بوقلمون
0.5 عدد کاهو فرانسوی
2 عدد پنیر گودا ورقه ای
1 عدد گوجه فرنگی
70 گرم خیار
15 گرم جوانه شبدر
0.5 عدد لیموترش
1 عدد نان چاودار نیم باگت
40 گرم سس مایونز
20 گرم کاهو کلارا سبز
یکی از ساندویچ های سرد که خوردنش برای همه افراد لذت بخشه ساندویچ های ژامبون هستند و این ساندویچ با کاهو فرانسوی سرو میشه که بسیار ترکیب خوشمزه ای است .
طرز تهیه ساندویچ ژامبون پنیر
۱ –مواد اولیه را بشویید. انتهای کاهو سبز و فرانسه را برش دهید. خیار و گوجه را به شکل دایره ای برش دهید. توسط چاقو اره ای نان را از وسط برش دهید .
۲ –داخل نان را سس مایونز زده و در هر نان دو ورق پنیر قرار دهید.
۳ –گوجه را روی پنیر قرار دهید.
۴ –ژامبون گوشت و بوقلمون را روی گوجه قرار دهید.
۵ –کاهو کلارا سبز را روی ژامبون قرار دهید و نان ساندویچ را ببندید.
۶ –در ظرف سرو سالاد، کاهو فرانسه و جوانه شبدر و خیار و آب لیمو را با هم ترکیب کنید و در کنار ساندویچ سرو کنید. نوش جان