مدت زمان پخت :

- 15 دقیقه

سرو برای :

- 3 نفر

مواد لازم :

- ۳ عدد بزرگ سیب
- ۱/۲ پیمانه شکر
- ۱ پیمانه سرکه سیب
- ۲ عدد چوب دارچین
- ۱۰۰ میلی لیتر آب گلابی
- ۱۰۰ میلی لیتر آب سیب
- ۴۰ میلی لیتر آبلیمو
- ۶۰ میلی لیترعسل

طرز تهیه شربت سکنجبین سیب :

ابتدا باید نوعی سکنجبین با سیب و دارچین تهیه کنیم. سیب رنده شده، شکر و چوب های دارچین را در شیشه ای که بتوانید درب آن را محکم ببندبد، بریزید و سرکه را به آن ها اضافه کنید. درب شیشه را محکم ببندید و تکان دهید تا شکر حل شود. سپس آن را برای ۲ روز در یخچال قرار دهید.

بعد از ۲ روز، مواد را از صافی رد کرده، با دست آن را بفشارید تا تمامی آب آن خارج شود. سکنجبین را در شیشه ای تمیز بریزید، درب آن را خوب ببندید و در یخچال قرار دهید. این شربت را می توانید تا ۶ ماه در یخچال نگه دارید و در انواع شربت و چای از آن استفاده کنید.

حال برای تهیه شربت سکنجبین سیب ، سکنجبین سیب و دارچین را با آب گلابی، آب سیب، آب لیمو و عسل ترکیب کنید و در لیوان های مورد نظر بریزید. می توانید روی آن ها را با تکه های سیب خشک شده تزیین کنید.