مدت زمان پخت :

- 15 دقیقه

سرو برای :

- 10 نفر

مواد لازم :

- ۱ لیوان سرکه
- ۴ لیوان شکر
- ۱ لیوان آب
- ۱۵۰ گرم نعناع
- به دلخواه گلاب
- به دلخواه زعفران دم کرده
- به دلخواه خیار

طرز تهیه شربت سکنجبین :

شکر و آب را در قابلمه ای روی حرارت متوسط بریزید. آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. آن را بجوشانید تا غلیظ شود. یا شکر را در قابلمه ای روی حرارت متوسط بریزید، بدون اینکه آن را هم بزنید، بگذارید تا آب شود. سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و آن را بجوشانید تا غلیظ شود.

سرکه را به تدریج در شربت بریزید و بگذارید کمی دیگر بجوشد و به قوام بیاید. در صورت تمایل می توانید کمی گلاب و زعفران هم به شربت اضافه کنید.

شربت را از روی حرارت بردارید و شاخه های نعناع را در شربت انداخته و بگذارید تا خنک شود.

سپس آن از صافی رد کنید. برای نگه داری آن را در ظرف مورد نظر بریزید و در جای خنک قرار دهید.

برای نوشیدن، مقداری از شربت سرد شده را در لیوان مورد نظر بریزید و آن را از آب پر کرده و چند عدد یخ در آن بیاندازید. در صورت تمایل می توانید مقداری خیار رنده شده هم در شربت خود بریزید.

می توانید نوشیدنی خود را با چند برگ نعناع تزیین کنید.